Pareri Sneakers cu Platforma. Tenesi Hogan cu platforma inalta cum ii purtam.

Pareri tenesi Hogan cu Platforma inalta, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,80

Emoţia parerilor referitoare la Sneakers cu Platforma Hogan (Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,54

Pantofii sport cu platforma Hogan se pot integra cu usurinta intr-un outfit eclectic, asta desigur, daca ai curajul sa incerci sa combini piese clasice cu piese non-conformiste (mai ciudate!).

pareri forumuri tenesi dama hogan cu platforma inalta

Alege sa te joci creativ cu proportiile, culorile sau accesorizarea pentru un outfit creativ si in voga: aici sunt mult mai putine reguli de respectat intotdeauna sau mai multe reguli de incalcat.

Opteaza pentru o abudenta de denim sau pentru detalii de blanita sau matase. Important e sa te simti cat mai in largul tau cand defilezi spre birou pentru a incepe o noua zi.

Un look in stil monocrom iti permite atat o abordare minimalista, cat si una mai accesorizata, mai feminina, mai neutra, mai sporty, mai office sau mai oricum vrei tu sa ii spui

Stilul vestimentar monocrom iti permite sa te joci relaxata si increzatoare cu piesele in stilul tau, oricare ar fi acela, cat timp pastrezi culoarea stabilita, iar tenesii cu platforma Hogan sunt statement-ul perfect pentru aceasta alternativa. 

Trebuie sa recunosti casi tu ai ales macar o data prima bluza neagra si primul jeans negru gasite in dulap in situatie de criza.

In schimb daca esti o persoana ocupata care nu sta niciodata in acelasi loc, atunci parerea noastra este ca e bine sa opteazi pentru jeansii mamei, topuri practice sau jachete sport oversized, alaturi de o pereche de sneakers cu platforma inalta Hogan, pentru un plus de eleganta si utilitate intr-un singur pantof.
MAI POTI CITI