REGULAMENT Napolact TIHNAMOBIL pentru familia ta! Castiga un autoturism marca Opel Corsa.

Conform regulamentului, concursul NAPOLACT: Tihnamobil pentru familia ta! a inceput in data de 5 noiembrie 2018  si se va incheia la data de 15 decembrie 2018.

Premiul acordat in cadrul Campanii Napolact Tihnamobil pentru familia ta! este unul singur si consta in: un autoturism marca Opel Corsa (in valoare comerciala de 10.470 euro avand caracteristicile descrise in Anexa 2 la Regulament.

La alegerea Participantului desemnat castigator se poate acorda si contravaloarea in bani a premiului, care se va acorda in Lei, si se va calcu in baza cursului de schimb Lei/Euro anuntat de Banca Nationala a Romaniei si valabil in data acordarii Premiului.

regulament castigator concurs napolact tihnamobil opel corsa

Podusele Napolact participante la concursul Tihnamobil pentru familia ta! sunt impartite in mai multe categorii:

a) produse Napolact care iti aduc 1 punct pe cod

b) produse Napolact care iti aduc o sansa in plus la tragerea la sorti (codul aferent fiecarui dintre respectivelor Produse Participante va fi luat in considerare in sistemul de tragere la sorti ca si cum ar fi fost inregistrate 2 coduri separate.

c) produse Napolact care aloca 2 sanse in plus la tragerea la sorti (codul aferent fiecarui dintre respectivelor Produse Participante va fi luat in considerare in sistemul de tragere la sorti ca si cum ar fi fost inregistrate 3 coduri separate.

Pentru a participa la Campania Tihnamobil pentru familia ta!, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant si sa inregistreze codul unic descoperit pe acesta (tiparit direct pe ambalaj/pe stickerul atasat Produselor Participante) prin accesarea online a formularului de inscriere de pe homepage-ul site-ului www.intihna.ro/tihnamobilpentrufamiliata, din sectiunea care anunta prezenta Campanie - formular inscriere.

Este obligatorie completarea tuturor rubricilor din formularul de inscriere mentionate mai sus.

Premiul concursului TihnaMobil respectiv Autoturismul Opel Corsa sau contravaloarea acestuia in bani), se va acorda in baza unei trageri la sorti electronica, ce va avea loc dupa incheierea Campaniei, in data de 20 decembrie 2018.

Premiul constand in Autoturism Opel Corsa va fi ridicat de catre castigator, in cel mult 90 zile lucratoare de la validarea castigatorului.

Numele si prenumele castigatorului concursului Tihnamobil pentru familia ta!  validat va fi publicat pe Site-ul accesibil la adresa www.intihna.ro/tihnamobilpentrufamiliata, in cel mult 20 zile lucratoare de la momentul validarii.
MAI POTI CITI