Pareri DIGI CarTracs serviciu de monitorizare GPS a flotei auto. Preturi bune de la 2 euro.

Urmarind forumurile de specialitate, se observa ca primele pareri despre DIGI CarTracs noul serviciu de monitorizare GPS a flotei auto lansat de companie sunt pozitive si exprima incredere in calitatea serviciilor oferite.

Oferta de pret Digi Cartracs începe de la 2 euro/luna.

Pentru a ne face o parere obiectica despre DIGI CarTracs sa vedem care sunt beneficiile acestui nou serviciu de monitorizare GPS a flotei auto:

a) Urmărirea locației vehiculelor pe harta din aplicație, se face în timp real, cu marcarea traseului urmat și a direcției de deplasare;

pareri forumuri digi cartracs preturi mici servicii monitorizare auto gps de calitate

b) Serviciul asigura
  • Indicarea vitezei de deplasare și/sau a staționării;
  • Precizarea duratei de staționare a vehiculelor aflate pe traseu;
  • Precizarea orei la care a început deplasarea și timpii de conducere;
  • Vizualizarea pe hartă a traseului realizat.

La nivel de utilizator DIGI CarTracs asigura:

  • Alocare setari personale (numar de înmatriculare masina / asociere sofer / adresa domiciliu / adresa loc de munca / categorie permis);
  • Alocare drepturi de vizualizare / raportare / management per utilizatori;
  • Alocare drepturi de autentificare în aplicatie la nivel de grup de utilizatori;
  • Alocarea vehiculelor pe departamente (denumire departament, tip autovehicul, numar înmatriculare, asociere utilizator cu departamentul corespunzator).

DIGI CarTracs are funcționalitățile uzuale ale unui dispozitiv ce conține un receptor GPS și un modem 3G pentru a raporta către server poziția mașinii, adică o vezi pe hartă, se înregistrează traseele, perioadele de oprire, distanțele parcurse, ba chiar se pot genera și foi de parcurs.

Serverul poate gestiona mulți utilizatori, fiecare cu anumite drepturi de a vedea rapoarte sau informații despre traseele șoferilor din flotă.

De ce are DIGI CarTracs preturi asa de mici care incep de la 2 euro pe luna? 

Pentru ca  Digi are toate logistica necesara sa ofere aceste servicii la costuri foarte mici si pentru ca intotdeauna compania a aplicat politica preturilor mici atunci cand a intrat pe o piata noua!