PHYTO RE30 pareri tratament impotriva firelor albe de par. Ghid recomandari, preturi.

Tratament fire de par alb PHYTO RE30, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la PHYTO RE30 (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,64

Laboratoarele Phyto reinventeaza dupa 6 ani de cercetari, PHYTO RE30, tehnica, calitate, performanta, unic pe piata globala, tehnologie revolutionara.

phyto re30 pareri tratament eficient impotriva firelor albe de par

Laboratoarele PHYTO utilizeaza cele mai eficiente ingrediente active din aproximativ 150 de plante pentru a crea formule inovatoare, puternic concentrate, care mentin parul frumos si sanatos

PHYTO RE30 este primul tratament impotriva parului alb fara pigmenti de culoare care actioneaza pe diferitele cauze ale aparitiei parului alb!

Cu ajutorul ingredientelor active Peptide RE30 si extractul de Lalea Mov, tratamentul impotriva aparitiei firelor albe de par, repigmenteaza firul de par avand putere antioxidanta si intareste fibra capilara prin actiunea proteinelor legate de cheratina, elementul esential din structura firului de par.

PHYTO RE30, formula revolutionara impotriva parului alb, care repigmenteaza parul de la radacina in timp ce parul isi recapata aspectul intinerit. Parul este mai puternic si isi regaseste vitalitatea, supletea si catifelarea! 

Gama PHYTO contine solutii ideale pentru orice tip de structura capilara: tratamente specializate impotriva caderii parului, sampoane, balsamuri sau produse de hidratare si styling. 

Gama Phytocyane si Phytophanere au efect anti-aging incetinind aparitia firelor albe de par. Pentru un par plin de volum, forta si vitalitate.

Tratamentul PHYTO RE30 este disponibil in Farmaciile Help Net la preturi avantajoase.