Pareri Sampon Vichy DERCOS AntiMatreata par normal - gras. Ghid recomandari, preturi.

Sampon Vichy Dercos Antimatreata par normal - gras, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Sampon Vichy Dercos Antimatreata par normal - gras (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,62
Incredere - 0,58
pareri forumuri Sampon Vichy Dercos Antimatreata par normal gras

Samponul Vichy Dercos Antimatreata par normal - gras ajută la menținerea microbiomului și elimină până la 100% mătreața vizibilă.

Vichy Dercos Antimatreata este un sampon indicat femeilor și bărbaților cu mătreață vizibilă și/sau mâncărimi ale scalpului, cu păr normal-gras.

Actiune avansata impotriva matretii, ajuta la mentinerea microbiomului si elimina pana la 100% matreata vizibila. Actiune anti-recidiva 6 saptamani. 

Calmeaza scalpul si reduce mancarimile. O formula cu eficacitate imbunatatita, acum cu un parfum mai placut pentru o experienta senzoriala. Eficacitate demonstrata clinic.

Tehnologia Seleniu DS ajuta la mentinerea microbiomului (organismele prezente în mod natural la nivelul pielii). Scalpul este curat si purificat. 

Mod utilizare Sampon Vichy Dercos Antimatreata par normal - gras: 

La prima aplicare, lasati sa actioneze timp de 2 minute si apoi clatiti. La aplicarea urmatoare, masati samponul in par si apoi clatiti. 

Durata recomandata a tratamentului: 4 saptamani. 

In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. 

Durata recomandata a tratamentului cu Samponul Vichy Dercos Antimatreata par normal - gras este de aproximativ 4 saptamani.

In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Pretul eMAG al Samponului Vichy Dercos Antimatreata par normal - gras era la momentul monitorizarii de 49,99 lei. (Verifica OFERTA)
MAI POTI CITI