Motorola ONE pareri telefon cu tehnologie AI si upgrade la Android 9 Pie. Preturi bune la Altex.

Motorola ONE, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Motorola ONE (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,68
Anticipare - 0,59
pareri telefon motorola one smartphone 4k cu android p

Este evident ca parerile consumatorilor despre noul telefon Motorola ONE sunt majoritar pozitive, chiar daca parerile neutre sunt destul de multe, insa per ansamblu, opiniile consumatorilor arata ca noul Motorola ONE este o surpriza de la care au multe asteptari pozitive.

Motorola one se va număra printre primele dispozitive care vor beneficia de upgrade la Android 9 Pie (Android P).

Pur și simplu uimitor: fără aplicații pre-încărcate, noul telefon de la Motorola dispune doar de funcțiile sistemului de operare Android și moto experiences.

 Mai mult, acesta beneficiază de cele mai noi inovații în materie de software, astfel că dispozitivul funcționează perfect, cu mai mult spațiu de stocare și control asupra experienței personale de utilizare.

Smartphone-ul Motorola ONE vine echipat cu cel mai nou software și aduce cele mai noi inovații AI (inteligenta artificiala) de la Google. Android One oferă un dispozitiv inteligent, sigur și simplu de utilizat.

Inteligent: grație funcției Google Lens pe bază de AI, integrată în camera foto, care permite interacțiunea cu lumea din jur prin simpla îndreptare a camerei spre diferite obiecte. 

In acest mod, Google Lens poate oferi informații despre clădiri, tablouri, obiective turistice, rețete culinare sau poate realiza traduceri de cuvinte.

Mai mult, utilizatorii beneficiază de stocare nelimitată a pozelor la rezoluție înaltă în cloud cu Google Photos. 

Iar prin intermediul Google Assistant, prin simpla utilizare a comenzilor vocale se pot iniția apeluri, căuta informații și urmări videoclipuri pe YouTube.

Noul smartphone Motorola ONE dispune de un sistem inteligent de camere foto duale de 13 MP și o cameră pentru selfie de 8MP, iar cu ajutorul modurilor portret, cinemagraph și time-lapse, permit utilizatorului crearea unor amintiri vizuale de neuitat.

Parerea noastra este ca telefonul Motorola one oferă productivitate sporită pentru utilizatori, avand o autonomie a bateriei de până la o zi și încărcare rapidă TurboPowerTM, care oferă până la 6 ore de autonomie în doar 20 de minute.