Pareri MOL GIFT CARD de carburant ce poate fi oferit CADOU si poate fi personalizat.

MOL GIFT card de carburant cadou, parerea recenziilor si review-urilor, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la card de carburant MOL GIFT (Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Surpriza - 0,57

Compania Mol a lansat cardul cadou MOL GIFT – singurul card de carburant care poate fi oferit cadou şi poate fi personalizat.
pareri card de carburant mol gift voucher de combistibil cadou

Cardul de combustibil MOL GIFT este un instrument elegant, simplu şi mai ales practic, pe care un client persoană juridică îl poate achiziţiona pentru a fi oferit cadou atât angajaţilor, cât şi partenerilor de afaceri. 

Prin cardul MOL GIFT, clientii benzinariilor Mol  au la dispoziţie o soluţie elegantă pentru a recompensa contribuția angajaţilor si a partenerilor la succesul afacerii, o modalitate de a le oferi un cadou cu un design ce poate fi personalizat.

Cardul MOL GIFT poate fi încărcat şi activat cu minim 50 de lei.

Până la finalul anului 2018, compania Mol asigură un avantaj cu oferta promoţională: la achiziţionarea de carduri MOL GIFT în valoare de cel puţin 5000 lei (TVA inclus), se primesc cadou carduri suplimentare în valoare de 100 lei (TVA inclus).

Cardul de carburant MOL GIFT se va dovedi o alegere inspirată pentru campaniile de marketing. MOL GIFT are marele avantaj de a putea fi personalizat în funcţie de campania derulată de clientul cumpărător.

Preîncărcat, cardul de combustibil MOL GIFT  poate fi folosit pentru a achiziţiona carburant, produse de îngrijire auto şi lubrifianţi sau orice alt produs comercializat în staţiile MOL România.
MAI POTI CITI