Pareri eeZYM BIO Spray pentru curatat toate suprafetele bucatarie.

eeZYM BIO Spray pentru curatat toate suprafetele bucatarie, parerea recenziilor si review-urilor, din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la eeZYM BIO Spray pentru curatat toate suprafetele bucatarie  (Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61
Anticipare- 0,59
forumuri pareri Spray natural pentru curatarea bucatarie Eezym

Conform informatiilor de pe eticheta enzimele din compozitia  eeZYM BIO Spray pentru curatat toate suprafetele bucatarie revolutionare dizolva murdaria persistenta fara frecare. (VERIFICA Ofertele)

Nu numai ca elimina ceea ce este vizibil, dar si ceea ce este invizibil.

Enzimele penetreaza si descompun murdaria. Care tip de pete? Reziduuri de grasime si produse alimentare sau sapun incrustat.

Deoarece enzimele curata murdaria singure, acestea functioneaza eficient chiar si in colturi sau articulatii greu accesibile.

In afara de casa, enzimele se ocupa, de asemenea in continuare de conductele voastre descompunand rapid toate reziduurile de muradarie acumulate

Eezym selecteaza in mod deliberat ingrediente naturale fara fosfati, inalbitori sau amoniac. Ca sa nu inspirati mirosurile nesanatoase, curatarea, ramane o activitate sanatoasa!!

Eenzym spary are efect anti-depunere a murdariei impiedicand reaparitia rapida a murdariei.
Mod de Utilizare eeZYM BIO Spray pentru curatat toate suprafetele bucatarie:
Pulverizati suprafetele care urmeaza a fi curatate,lasati 2-3 minute ca sa actioneze enzimele (cu cat lasati mai mult enzimele sa actioneze cu atat mai putin trebuie sa frecati).

Dupa aceasta trebuie sa stegeti cu o carpa umeda,

La momentul analizei de sentiment a produsului, pretul Spray natural pentru curatarea bucatarie Eezym LIQ2010, 0.75 ml era de 29 lei. Un pret bun pentru un produs BIO pentru curatarea bucatariei!
MAI POTI CITI