Pareri Meniu Restaurant GOLIATH din Craiova. Meniul de la Goliath este unul continental cu preturi bune.

Restaurant GOLIATH din Craiova, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la meniul Restaurantului GOLIATH din Craiova (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Surpriza - 0,57

Meniul de la restaurantul Goliath este unul continental, conceptul fiind ales atât din motive ce ţin de gastronomie, cât şi din punct de vedere business.
impresii meniu restaurant goliath craiova

Antreprenorul şi-a dorit ca meniul să fie variat, astfel încât să conţină câteva feluri de paste, un risotto, câteva preparate tradiţionale reinterpretate, precum plăcinta cu mere, care conține şi jeleu, sau papanaşii, cu un sirop deosebit alături. 

De asemenea, în meniul Restaurantului Goliath se regăsesc burgeri, coaste, deoarece acestea sunt cerute de clienţi şi, din punctul de vedere al businessului, trebuie ţinut cont şi de acest lucru.

Care este parerea clientilor despre Restaurantul GOLIATH din Craiova (media review-urilor de pe principalele site-uri de profil):
  • Servicii - 8.5 
  • Locatie - 8,3
  • Curatenie - 8,6
  • Raport calitate / pret - 8,6
  • Personal - 8,4

Restaurantul Goliath este amplasat într-o casă din centrul oraşului Craiova, care este amenajată în două stiluri diferite. 

La parter, unde este şi barul, a fost ales un design clasic, în care predomină lemnul, iar pereţii sunt decoraţi cu diverse picturi care creează o atmosferă distinsă. 

Etajul este amenajat ca o mansardă în care sunt prezente canapele, mese de lemn și un şemineu, pentru o atmosferă cosy (confortabila), care redă pe deplin sentimentul de acasă, fiind un spaţiu potrivit pentru iarnă, comparativ cu parterul care este mai răcoros, numai bun pentru sezonul de vară.
pareri meniu restaurant goliath craiova

Parerea noastra este ca proaspăt deschis, restaurantul Goliath din Craiova are un design cu totul deosebit, o atmosferă specială şi, bineînţeles, un meniu atent gândit, în care calitatea primează, chiar dacă porţiile servite aici sunt cu adevărat mari.

Si nu in ultimul rand, Cristian Dumitru, patronul locatiei, îsi doreste sa realizeze o masa de prezentare la etajul superior al locatiei, pe care sa aseze, spre exemplu, o roata de parmezan, sa introduca un meniu cu trufe si parmezan, un risotto cu parmezan, pe care sa le poata pregati un ospatar în fata clientului. 

De asemenea, pentru primavara lui 2019 se gândeste la un meniu bazat pe fructe de mare!
MAI POTI CITI