Noi Zboruri WIZZ AIR 2019: Bucuresti Castellón si Bucuresti Memmingen. Preturi de la 69 lei.

Suntem de parere ca "fanii" zborurilor low cost ar trebui sa se bucure de noua oferta de zboruri ieftine pe care compania Wizz Air o aduce in Romania in prima parte a anului 2019.

Cele mai noi rute Wizz Air vor lega Bucureștiul cu Memmingen, Germania, o bijuterie ascunsă din Bavaria și cu Castellón, Spania, o destinație nouă în rețeaua de zboruri low cost WIZZ AIR. 

Pasagerii români ai companiei Wizz Air pot călători către aceste destinații europene populare, bucurându-se de un program convenabil de zboruri și de prețuri începând de la 69 lei. 

pareri bune preturi bilete de avion wizz air bucuresti castellon

Compania le ureaza bun venit tuturor pasagerilor care își doresc să descopere aceste noi destinații dar și alte destinații europene excelente, în timp ce se bucură de tarifele reduse Wizz și de experiența excelentă la bord.

Mai mult chiar, potrivit unui comunicat al companiei, noua aeronavă Airbus A321 se va alătura flotei Wizz Air din București în martie 2019, după o investiție de 120 de milioane de dolari.

Odată cu sosirea noului avion Airbus A321 de ultimă generație la București, flota de aeronave Wizz Air va crește la 11 avioane, oferind in acest mod o capacitate totală de 4,3 milioane de locuri în 2019.

lista wizz air program zboruri low cost 2019 cu frecventa crescuta

Noul Airbus A321 va permite, totodată, creșterea frecvențelor pe șase dintre rutele deja existente ale Wizz Air din București, mai exact Dortmund, Londra, Doncaster-Sheffield, Bologna, Treviso și Eindhoven.