Haine SECOND HAND pareri bune de la VEDETE despre hainele SH.

Vedete care se imbraca de la second hand wiki monden de fashion adaptat vremurile in care traim.

Suntem de parere ca dacă te pregătești să pornești la o sesiune de shopping de imbracaminte second hand fii convinsă că pe rafturile magazinelor second hand, sau în magazinele online de imbracaminte SH poți găsi adevărate comori, piese de moda unice, din materiale de foarte bună calitate, care aparțin unor branduri renumite. 

La momentul prezent magazinele online și offline de haine Second Hand sunt la modă în rândul iubitorilor de fashion și trendsetter-ilor, fie ele vedete, actori și cântăreți celebri, bloggeri sau influenceri moderni.

Vedetele de la Hollywood sunt mari consumatoare ale imbracamintii second hand despre care au o parere extraordinara.
magazinele de haine second hand pareri bune ale vedetelor

Julia Roberts, Drew Barrymore, Zac Efron, Winona Ryder, Kylie Minogue, Jada Pinkett Smith, Sharon Stone, Zooey Deschanel și Kate Moss sunt doar câteva dintre vedetele internationale care iubesc să cumpere haine second hand.

La noi in tara, printre vedetele care afirmă deschis că le place să își cumpere haine second hand și încurajează consumul responsabil în industria modei sunt Inna, Adela Popescu și Radu Vâlcan. 

Ținutele de concerte ale artistei Innei sunt realizate de stilişti, dar ținutele de zi cu zi şi le alege singură și include piese de la magazinele second hand. 

Inna spunea într-un interviu că își cumpără foarte mulţi blugi de la second hand, pentru că jeanșii din ziua de astăzi nu mai au aceeaşi culoare și textură ca in timpurile trecute.

Super modelul internațional Kate Moss spune sincer că pur si simplu  “vânează” jachete vintage din piele și rochii originale de brand pentru covorul roșu, iar uneori pur și simplu cumpără articole de îmbrăcăminte care i se par deosebite.

Și soției lui Will Smith’s, Jada Pinkett Smith, îi face o adevarata plăcere să cumpere haine de la Second Hand. 

Pasiunea Jadei sunt hainele și jachetele unice, care nu pot fi găsite în altă parte, ci doar în magazinele care comercializează hainele SH.

In concluzie, daca este sa tinem seama ca vedetele din lumea intreaga au parere buna despre hainele second hand atunci am putea spune ca acesta este un trend care demonstreaza ca alegerea unor piese de imbracaminte din magazinele SH este o modalitate foarte bună prin care să te diferențiezi într-o piață în care predomină industria de tipul fast fashion.
MAI POTI CITI