REGULAMENT NESTLE Premiaza Promisiunile tinute zi de zi. Castiga Voucher cadou in valoare de 1000 lei.

Concursul NESTLE Penny Market se desfasoara in reteaua de magazine Penny Market mentionate in Regulament, in perioada 21 noiembrie – 24 decembrie 2018, in conformitate cu prevederile Regulament Oficial.

Cumpara produse Nescafe, Joe, Maggy din Penny Market in valoare de minim 20 lei, arata cardul de fidelitate Penny si intrii automat in concurs!

Premiile oferite in cadrul concursului "Nestle premiaza promisiunile tinute zi de zi"  sunt:

a) Voucher cadou in valoare de 1000 de lei 

b) Vacanta in valoare de 10.000 lei 

Exista doua categorii de premii care se castiga la concursul "Nestle premiaza promisiunile tinute zi de zi":

REGULAMNET Nestle premiaza promisiunile tinute zi de zi

a) 15 premii constand in vouchere cadou nenominale, fiecare in valoare de 1.000 de lei, care vor fi atribuite participantilor la campanie prin tragere la sorti la finalul acesteia, pe baza cardului de fidelitate Penny Market.

Voucherul cadou in valoare de 1.000 de lei va fi oferit sub forma unui card de debit pentru cumparaturi, emis de BRD-Groupe Société Générale. 

b) Marele premiu NESTLE constand in 1 vacanta in valoare de 10.000 lei, care va fi atribuita participantilor la campanie prin tragere la sorti la finalul acesteia, pe baza cardului de fidelitate Penny Market si a bonului fiscal. 

Marele premiu, o vacanta in valoare de 10.000 lei va fi acordat exclusiv in lei, prin transfer bancar, realizat de catre Agentie in contul bancar al castigatorului. 

La extragere vor fi desemnati 15 castigatori pentru cele 15 de premii constand in voucher cadou in valoare de 1.000 de lei si un castigator pentru marele premiu- o vacanta in valoare de 10.000 lei, acestia urmand a fi supusi procesului de validare a castigului.

Organizatorul va publica numele si prenumele castigatorilor concursului "Nestle premiaza promisiunile tinute zi de zi", precum si premiile atribuite acestora online pe pagina de Facebook Nestle Romania, si pe website-urile www.traiestecugust.ro si www.penny.ro
MAI POTI CITI