GENE Lungi si Atragatoare. Gene lungi cu ulei de RICIN si obiceiuri gresite care rup genele.

Interesul pentru tratament natural pentru gene lungi si dese, comentariile despre gene lungi si dese trucuri si parerile despre gene lungi cu ulei de ricin este unul ridicat.

Dovada stau numeroase topicuri de pe forumuri unde problema genelor lungi si dese este intens discutata.

Insa deseori am observat ca se ignora obiceiurile nesanatoase care iti distrug genele si de aceea esti nevoita sa ca cauti diverse trucuri pentru a obtine gene lungi si atragatoare.

De aceea am ales sa iti aratam care sunt obiceiurile cele mai frecvente pe care le faci si care iti distrug treptat genele.
pareri trucuri gene lungi atragatoare gene spectaculoase acasa natural

1) Nu îți înlocuiești destul de des mascara

Înlocuirea rimelului poate să fie trecută cu vederea rapid.

Este important să nu uiți să faci acest lucru. 

Încearcă să îți schimb rimelul o dată la 2 sau 3 luni. 

Trebuie sa stii ca dacă folosești un rimel vechi, ochii tăi se pot infecta și genele tale vor avea cu siguranta de suferit.

2) Nu te demachiezi înainte de culcare

În unele nopți este greu să te duci la baie și să te demachiezi. Insa ar trebui să te străduiești și să te demachiezi, totuși, pentru că somul cu machiajul la ochi este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. 

Nu este doar dăunător pentru piele, ci este foarte rău și pentru genele tale. 

Rimelul face genele tari, ceea ce înseamnă că acestea se sfărâmă atunci când intră în contact cu așternuturile și sunt mult mai expuse ruperii.

3) Folosești mascara waterproof zilnic sau foarte des

Sunt momente în care ai nevoie în mod clar de rimel waterproof. Vacanțele la plajă și nunțile sunt unele dintre momentele în care nu poți apela la o mascara normală. 

Totuși, varianta de mascara waterproof nu este ceva la care să apelezi zilnic. 

Este necesar mult mai mult efort pentru a-ți curăța genele, fapt ce înseamnă că tragi mult mai mult de ele.

Folosește rimel waterproof doar atunci când este nevoie cu adevarat.

4) Folosești în mod constant extensii pentru gene

Extensiile pentru gene sunt un trend major la mare moda. Se pare că extensiile de genene reprezinta o alternativă bună a genelor false, deoarece atunci când sunt aplicate ochii tăi sunt inchiși, iar lipiciul nu ajunge în ochi.

În plus, au o durata de viata mult mai mare decât genele false.

Totuși, extensiile pentru gene pot face rău genelor tale naturale, deoarece sunt prinse deasupra lor și atunci când extensiile cad, firele tale naturale de care sunt prinse cad împreună cu ele.

Si in final un sfat sanatos pentru ati mentine genele cat mai santoase pentru a fi lungi si atragatoare!

Uleiul de ricin sau uleiul de masline este foarte bun pentru cresterea parului. Aplica-l seara pe gene si lasa-l in timpul noptii sa actioneze. 

Poti pune ulei intr-o sticla mai veche, dar curata, de mascara si poti folosi periuta pentru a aplica uleiul pe gene. Dimineata urmatoare clateste ochii cu apa din abundenta.