CND Shellac Luxe pareri OJE semi-permanente cu timp de indepartare de 60 secunde. Tutorial aplicare.

Sa incercam sa ne facem o parere despre lacurile pentru unghii CND Shellac Luxe, oje semi-permanente cu timp rapid de indepartare despre care se vorbea de mult pe forumurile de cosmetica din Romania, si care acum sunt disponibile in magazinele si saloanele partenere Top Line.

Conform tehnologiei, ojele CND Shellac Luxe ofera cel mai rapid serviciu de gel polish si au fost dezvoltate pentru toate clientele care doresc atat unghii puternice si sanatoase dar si durabilitatea si stralucirea lacurilor de unghii traditionale, în cel mai scurt timp posibil.

Ojele semi-permanente CND Shellac Luxe au fost lansate oficial în Romania săptămâna trecută în cadrul evenimentului anual Top Beauty Trade Show organizat de Top Line România.
CND Shellac Luxe pareri forumuri oje semi-permanente rapide

Primul pas al CND Shellac Luxe este culoarea care are baza adezivă integrată, urmată de un strat de top coat care sigilează culoarea și conferă o strălucire ca de diamant.

Noua pensulă CND Shellac Luxe este mult îmbunătățită, având peste200 de fire și permite o aplicare ușoara, uniformă și precisă.

CND Shellac Luxe are aceleași caracteristici ca și CND Shellac: timp de purtabilitate de 14+ zile și este apoi îndepartat în salon. 

Dar in schimb noua tehnologie este mult îmbunătățită și, mulțumită unor micropori unici, noul CND Shellac Luxe se îndepărtează rapid (împachetarea și îndepărtarea lacului durează acum doar 60 secunde!).

În plus, mulțumită naturii poroase, produsele tratament, cum ar fi CND SolarOil sau Rescue RXx, penetrează placa unghiei, tratând în profuzime.

Parerea noastra este ca avantajele ojei semi-permanente CND Shellac Luxe sunt:

a) Aplicare de 10 ori mai rapidă – baza este integrată în culoare

b)  Durabilitate și strălucire de minim 14 zile

c) Usurinta indepartarii în doar 60 de secunde, fără ca unghia să fie agresată, astfel salonul salvează 15 minute / aplicare în comparație cu un sistem similar

d) Impresionanta Selecție Premium de culori – 65 de nuanțe dintre care 15 se regăsesc exclusiv în colectia CND Shellac Luxe

Tutorial Video mod de aplicare oje CND Shellac Luxe

In concluzie daca nu ati reusit sa va faceti o parere concreta despre noile lacuri de unghii CND Shellac Luxe, va invitam sa intrati intr-un magazin Top Line si sa cereti mai multe amanunte.
MAI POTI CITI