Cand incepe BRAVO ai STIL sezonul 5. In 2019? Te poti inscrie accesand casting.kanald.ro.

Nu se stie precis cand incepe sezonul 5 BRAVO AI STIL, insa ce este sigur ca noul sezon va avea loc pentru s-a dat drumul la inscrieri online pe site-ul casting.kanald.ro

Cel mai probabil sezonul 5 din Bravo ai Stil va avea premiera la inceputul anului 2019 la fel ca si sezonul 4 care a inceput in data de 22 ianuarie 2018.

Conform comunicatului Kanal D "Bravo, ai stil!” se pregateste de un nou sezon!

Cel mai indragit show de fashion din Romania ajunge la cel de-al cincilea sezon si  cauta concurente pasionate de moda, creative si dornice sa arate tuturor ceea ce pot cu adevarat.

sezonul nou bravo ai stil 5 incepe in 2019

Aparati-va  convingerile, demonstrati ca sunteti unice, valoroase si ca meritati sa fiti in atentia tuturor.

Dovediti ca stiti sa combinati tinute accesibile, aratati tuturor ca stilul nu tine de eticheta scumpa, ci de atitudinea de castigatoare.

Demonstreaza-ti hotararea, determinarea si mai ales stilul, devino una dintre concurentele noului sezon ''Bravo, ai Stil'' si poti pleca acasa cu o cariera in televiziune si cu marele premiu de 100.000 de lei.

Orice femeie care isi doreste sa raspunda acestei provocari  poate ajunge in concursul televizat accesand casting.kanald.ro, completand formularul pus la dispozitie pe aceasta pagina si anexand o fotografie reprezentativa in ceea priveste stilul vestimentar.

De asemenea, pentru a se inscrie la casting-ul BRAVO ai STIL sezonul 5, amatoarele pot trimite un material video pe instagram.com/bravoaistil sau la numarul de WhatsApp 0743.131.000.

Ca si fapt divers, chiar daca Bravo ai Stil a ajuns de abia la sezonul 5, este nostim ca multi cauta Bravo ai Stil 6, 7. Ceea ce ne face sa credem ca unele persoane chiar sunt in afara subiectului, dar sunt perseverente :)
MAI POTI CITI