TOP 3 FILME de Vazut de HALLOWEEN. Filme de groaza pentru un "Halloween horror".

sephora.ro
Iata trei filme pe care sa le vezi de Halloween impreuna cu familia ta. Filme bune cu un pic de groaza, un pic de horror si destul umor care iti pot face Halloween-ul groaznic de placut!

1) Hocus Pocus

Având actori precum Sarah Jessica Paker și Kathy Najimy, „Hocus Pocus” prezintă vrăjitoare pline de stil, blesteme vechi de secole și puterea feminină.

“În ajunul nopții de Halloween, când luna este rotunda, vom fi chemați de sub pământ”, a fost profeția lui Winfred Sanderson – una dintre cele trei vrăjitoare din Salem.
cele mai bune filme de groaza de vazut de halloween horror

Trei sute de ani mai târziu, protagonista noastră, alături de sora sa mai mică ajung la familia Sanderson și dau peste cărțile lor de vrăji.

Înainte ca vrăjiroarele să se trezească, trioul eroic reușește să salveze situația.

„Hocus Pocus” este o poveste magică, înfricoșătoare și fabuloasă.

2) Monster House

În animația „Monster House” din 2006 îl puteți vedea pe DJ Walters, un copil care a fost lăsat singur acasă în preajma Halloweenului.

Desigur, acesta are o bonă problematică pentru a-i ține companie, dar acesta reușește, totuși să intre in bucluc alături de prietenii săi.

Cu un stil al animației obținut din urmărirea mișcărilor unor corpuri reale, Monster House este impresionant pentru privitorii de toate vârstele, atât prin expresia sa realistă, cât și prin monstrozitatea sa "groaznica".

Mai mult, situația incalcita din final îi va ține în priză pe adulți și îi va face pe cei mici să încerce să lege piesele poveștii.

Având în vedere că este un mix între comedie, film cu fantome, prietenie, aventură, cu un iz de film horror, „Monster House” ar trebui să fie în mod clar pe lista voastră.

3) Goosebumps


Bazat pe seria originală a lui R.L. Stine, versiunea din 2015 a filmului „Goosebumps” reînoiește conceptele din 1990.

După refacerea lumii prezentate de Stine, popularitatea sa a arătat posibilitatea apariției unei continuări, așa că anul acesta va apărea partea a doua a filmului.

Versiunea recenta a filmului „Goosebumps îl are pe Jack Black în rolul lui R.L Stine, un rol atât interesant, cât și amuzant.

Este interesant să îl vezi pe Black jucându-l pe Stine și îi trimite pe mileniali înapoi la cărțile copilăriei.

În plus, „Goosebumps” este o serie de Halloween fabuloasă, deoarece satisface privitorii de toate vârstele.

Poate să fie puțin creepy pentru cei mai mici, dar în general copiii iubesc lumile fantastice ale lui R.L Stine care au fost transformate în filme.

Adolescenților le va plăcea acțiunea, bazată pe cei de vârsta lor, iar adulții tineri vor recunoaște poveștile și temele copilăriei lor.

În final, cei mai in varsta se vor bucura de glumele mai subtile ale filmului. „Goosebumps” este în mod clar un film care va captiva toată familia în timpul Halloween-ului.


<