REGULAMENT Concurs Jucarii Transformers Hasbro. Castiga premii pe loc sau o consola PlayStation 4

Conform regulamentului, fanii robotului Bumblebee pot participa la concursul Transformers, pentru a castiga zeci de premii instant si unul din cele 10 premii mari: o consola PlayStation 4 însotita de jocul Transformers.

Concursul cu premii desfasurat de Hasbro România în perioada 15 octombrie – 10 decembrie, le ofera clientilor care achizitioneaza jucarii Transformers posibilitatea sa înscrie online codul unic al produselor marcate cu sticker pe www.eroitransformers.ro

Premii instant concurs jucarii Transformers Hasbro potrivit regulamentului:

regulamentul concursului jucarii Transformers Hasbro
1) 20 X BOXE TRANSFORMERS

Chiar dacă pare o figurină sau o mască Bumblebee, este o boxă!

O poți conecta prin Bluetooth și folosi ușor ca să îți asculți muzica preferată.

2) 30 X SETURI DE ÎMBRĂCĂMINTE

Cu imprimeuri cu autoboții tăi preferați, seturile de îmbrăcăminte Transformers se vor asorta perfect cu pasiunea ta pentru Transformers!

3) 190 X JUCĂRII TRANSFORMERS

Pentru că nimic nu se compară cu o scenetă cu figurinele tale preferate sau cu descoperirea mișcărilor necesare să transformi un autobot în vehicul!

4) 250 X PUZZLES

Piesă cu piesă, povestea cu eroi Transformers prinde formă. Iar tu o poți descoperi dacă vei câștiga instant un puzzle!

In termen de maxim 15 zile lucratoare din momentul desemnarii castigatorilor Premiilor mari constand in consola PlayStation 4, organizatorul va posta online pe pagina de internet al Hasbro Romnia www.eroitransformers.ro numele acestora.

Din 15 octombrie și până pe 10 decembrie, admiratorii Transformers din București vor avea ocazia să viziteze unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei: robotul Bumblebee.

Robotul Bumblebee va fi prezent chiar în Camera lui Ames, din cadrul muzeului Museum of Senses, pentru toți pasionații de distracție, acțiune și mister marca Transformers.
MAI POTI CITI