Regulament MASTERCARD CARREFOUR Plata in Rate la Casa. Pareri pozitive pe forumuri

Parerile despre Serviciul Mastercard - Plata în Rate care funcționează în cazurile în care atât emitentul cardului, cât și retailerul sunt înscriși în acest program sunt unele pozitive.

Consumatorii posesorii de carduri de credit Mastercard apreciaza in review-urile lor faptul ca astfel au posibilitatea de a opta pentru împărțirea în rate a cumpărăturilor efectuate direct în orice magazin care acceptă serviciul, la momentul efectuării plăţii.

Conform regulamentului Mastercard – Plata în rate reprezintă prima soluţie universală pentru eşalonarea cumpărăturilor în rate direct la momentul cumpărăturii.

Incepand cu luna octombrie 2018 clientii Carrefour pot plati in rate produsele achizitionate cu cardurile Mastercard inrolate in serviciul Plata in Rate.
regulament conditii plata in rate mastercard in magazinele carrefour

La casa, dupa inserarea codului PIN, terminalul va afisa optiunile disponibile pentru plata rate, in functie de configuratia cardului. 

Prin serviciul oferit in colaborare cu Mastercard, Carrefour va putea permite, atat clientilor noi, cat si celor existenti, sa isi programeze ciclul de plati, obtinand astfel beneficii tangibile la realizarea platilor.

Spre deosebire de plățile standard cu cardul, în cazul serviciului Mastercard – plata în rate, soldul clientului este verificat înainte de prezentarea opțiunilor de plată în rate.

Astfel, nu este posibil ca, o dată ce opțiunile de rate au fost afișate pe terminalul POS, tranzacția să fie refuzată.

Serviciul Mastercard – plata în rate nu implică comisioane suplimentare față de cele pe care le-ați stabilit cu banca / băncile ce furnizează servicii de acceptare.

Sa nu uitam ca de putin timp Carrefour a introdus si case de marcat Self Check-out in peste 15 unitati, hipermarketuri si supermarketuri, clientii avand posibilitatea de a scana si plati singuri produsele.

Toate aceste facilitati le permit clientilor Carrefour conectati la noile tehnologii sa-si plateasca cumparaturile extrem de rapid si sigur
MAI POTI CITI