REGULAMENT CATENA Castiga de CRACIUN 10 masini DACIA. Reguli Tombola Catena de Craciun 2018.

Conform regulamentului vino in farmaciile Catena in intervalul 28 octombrie - 20 decembrie 2018 si poti castiga una din cele 10 masini Dacia oferite in cadrul concursului cu premii Catena.

Din regulamentul concursului Catena Castiga de CRACIUN 10 masini DACIA aflam ca pentru a participa la campania promotionala cu premii trebuie sa cumperi produse in valoare de minim 30 de lei

Pentru fiecare bon primesti pe loc in farmacie un talon de participare la campanie. Desigur mai multe taloane, mai multe sanse de castig la tombola Catena de Craciun 2018.

regulamentul concursului catena castiga de craciun 2018 o masina dacia


Apoi completeaza talonul de particpare la concurs si depune talonul in urnele existente in farmaciile CATENA

Si nu in ultimul rand pastreaza bonul fiscal pentru validarea talonului castigator.

Dupa data de 20 decembrie 2018, taloanele participante la concursul CATENA Castiga de CRACIUN 10 masini DACIA vor fi colectate din toate farmaciile si centralizate.

Pe data de 24 decembrie 2018 va avea loc tragerea la sorti a celor 10 CASTIGATORI ai masinilor Dacia oferite cadou de farmaciile CATENA! 

Aceasta tragere la sorti va fi transmisa TV, urmand ca lista castigatorilor concursului CATENA Castiga de CRACIUN 10 masini DACIA sa fie afisata online si pe site-ul Catena.

Pentru regulamentul complet al campanii Cadou de Craciun 10 masini Dacia de la Catena viziteaza farmaciile Catena!

Mos Craciun iti poate da o DACIA pentru inima ta! Esti asteptat cu drag in farmaciile Catena din toata tara pentru a putea fi unul din cei 10 CASTIGATORI FERICITI ai unei DACIA.
MAI POTI CITI