REGULAMENT CHEFI LA CUTITE cele 12 AMULETE. Sezonul 6 vine cu noutati.

S-a schimbat regulamentul concursului in al 6 sezon CHEFI la CUTITE. Conform noului regulament s-au introdus cele 12 AMULETE.

Cele 12 amulete de la Chefi la cutite care așteaptă să fie adjudecate, le vor fi de folos concurentilor în confruntările pe echipe, căci atuurile sunt printre cele mai diferite: de la a-și folosi mâinile 5 minute pe parcursul unei probe, la a bloca concurenți din echipele adverse pentru o perioadă determinată de timp.

Mecanismul castigarii amuletelor este unul simplu. Pentru a obține amuletele, jurații de la Chefi la Cutite vor găti contracronometru în fiecare ediție de jurizări pe nevăzute. 
nou regulament chefi la cutite amuletele din sezonul 6

Gina Pistol le va dezvălui la începutul probei miza amuletei puse la bătaie în ziua respectivă, ca mai apoi chefii să fie nevoiți să-și lase amprenta culinară pe un preparat, respectând o temă impusă. 

Ulterior, trioul de bucatari va trece, la rândul lui, prin emoțiile unui verdict ”la cuțite”, căci de fiecare dată vor fi jurizați de către un alt chef cu renume în sfera gastronomică.

Așadar, fiecare ediție de jurizări pe nevăzute va începe cu o luptă pe cinste între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, care se vor duela pentru a obține un număr cât mai mare de amulete. 

Aceste avantaje pot fi folosite de fiecare chef în confruntările pe echipe, conform strategiilor, însă nu mai sunt valabile în semifinală și finală. 

În momentul în care vor ajunge în bucătăria ”Chefi la cuțite” alături de cele trei echipe alese, chefii vor avea posibilitatea de a-și utiliza amuletele în orice moment, pe parcursul unei probe din battle, sau chiar și după ea. 

Ba chiar mai mult, ei pot utiliza și mai multe avantaje în aceeași confruntare, dacă își doresc acest lucru. 

Atmosfera tensionată dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, ce pare să fi dominat fostul sezon, s-a domolit, însă noile reguli ale regulamentului din bucătăria ”Chefi la cuțite” par să întețească spiritul de luptă încă de la începutul show-ului. 

Cum se vor descurca cei trei faimosi jurați la gătit, dar și pentru ce avantaje vor lupta aceștia, telespectatorii Antena 1 vor vedea din 29 și 30 octombrie, de la ora 20:00, în al saselea sezon la cuțite al celui mai spectaculos cooking show.
MAI POTI CITI