Pareri TIFFANY & Co apa de parfum pentru femei. Ghid recomandari, preturi.

Tiffany & Co apa de parfum pentru femei, parerea recenziilor si review-urilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,00

Emoţia parerilor referitoare la Tiffany & Co apa de parfum floral pentru femei (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,68
Incredere - 0,54

Apa de parfum Tiffany & Co. evoca senzatia inconfundabila si irepetabila a diamantelor purtate direct pe piele.
pareri forumuri tiffany co parfum floral pentru femei

Flaconul parfumului Tiffany & Co, în forma de diamant, este decorat cu accente în emblematica nuanta de albastru si decorat cu panglici purtând sigla brandului.

Parfumul Tiffany & Co a fost lansat în anul 2017.

Buchetul radiant al Apei de Parfum ilustrat de Tiffany & Co., este o compozitie contemporana de ingrediente deosebit de pretioase ale parfumeriei traditionale de Haute Parfumerie.

Apa de parfum pentru femei Tiffany & Co. este întruchiparea tuturor atributelor brandului de bijuterii de lux Tiffany & Co. – rafinament, atemporalitate și eleganță naturală și sofisticată.

Tiffany & Co. este un parfum floral delicat pentru femeia romantică și stilată, un parfum ideal pentru fiecare zi.

Parfumul Tiffany & Co se deschide cu note vii de Mandarine Vert, în inima vom gasi tot ce ce este mai prețios din floarea de iris, ce conferă compoziției caracterul său puternic și aura feminină.

Nota de bază dezvăluie patchouli picant într-o notă linistitoare de mosc, ce lasă o senzație senzuală pe piele și întregesc apa de parfum într un mod rafinat.

Suntem de parere ca prima impresie pe care o lasa parfumul Tiffany & Co este dominată de combinația zemoasă de bergamotă, lămâie și mandarine dulci.

La scurt timp, în inima parfumului înflorește un superb buchet de iriși, presărați cu petale delicate de trandafiri și cu adieri de coacăze și de piersici. 

Baza senzualei compoziții parfumului de dama Tiffany & Co constă în tonurile de paciuli și de mosc.

La momentul analizei pretul unei sticlute de 30 ml de apa de parfum Tiffany & Co avea pretul de 355 lei in parfumeriile Douglas din toata tara.
MAI POTI CITI