REGULAMENT Plata cu Cardul BCR iti aduce o gustare sanatoasa la HELP NET. Reguli castigatori.

Conform regulamentului, campania promotionala de utilizare a cardurilor de debit si de credit BCR in farmaciile Help Net este disponibila in perioada 10.10-30.11.2018, in farmacii Help Net selectionate si in limita stocurilor disponibile.

Astfel potrivit informatiilor din regulament in Farmaciile Help Net, folosesti cardul BCR pentru tranzactii de minimum 49 de lei, si primesti CADOU un pachet de biscuiti Gerblé!

In plus, cele mai multe tranzactii cu cardurilor de debit si de credit BCR in farmaciile Help Net primesc extra premii:

a) locul 1 - o tableta Samsung Galaxy Tab E
regulament castigatori concurs Plata cu Cardul BCR iti aduce o gustare sanatoasa la HELP NET

b) locul 2 - un Ipod Shuffle

c) locul 3 - un Smart watch Vector Luna

Premiile se acorda in limita stocului disponibil de catre comerciantul Help Net fiecarui participant care indeplineste cumulativ conditiile din regulament, imediat  dupa efectuarea platii cu cardul BCR, la POS BCR, in oricare dintre farmaciile din reteaua Help Net.

Un participant poate castiga atatea premii cate tranzactii efectuaza cu cardurile de debit si/sau credit BCR in valoare de minim 49 de lei, cu un card BCR la un POS BCR in cadrul retelei de farmacii Help Net.

Organizatorul se obliga sa-i contacteze telefonic pe castigatorii premiilor suplimentare in termen de 5 zile lucratoare de la data extragerii pentru a-i anunta si informa de modul in care vor intra in posesia premiilor.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii concursului "Plata cu Cardul BCR iti aduce o gustare sanatoasa" trebuie sa fie de acord cu demersurile Organizatorului necesare acordarii premiului.

Dreptul asupra premiului nu poate fi transferat unei alte persoane si nu se poate schimba cu contravaloarea in bani.
MAI POTI CITI