Pareri REVALID Regrowth SER 50 ml pretul reducerii caderi parului.

Analizand parerile de forumuri, Revalid Regrowth Serum cu 3% Redensyl este un produs destinat reducerii caderii parului care este primit de consumatori cu recenzii pozitive care in principal apreciaza usurinta folosirii si eficienta vizibila in imbunatatirea densitatii parului.

Conform prospectului, serul Revalid Regrowth Serum reactiveaza cresterea parului, reduce caderea parului si imbunatateste densitatea parului.

Redensyl, ingredientul activ din compozitia Revalid Regrowth Serum este compus din doua molecule brevetate, obtinute din arborele Larch (Zada) si frunzele de ceai verde.
pareri forum REVALID Regrowth SER caderea parului

Un studiu clinic a demonstrat ca Redensyl 3% are efect vizibil asupra celulelor stem din foliculul de par care stau la originea aparitiei noilor fire de par.

Utilizarea Revalid Regrowth Serum inseamna pana la 28.000 noi fire de par dupa 3 luni de utilizare zilnica.

Extractul din floare de artemisia din Alpii elvetieni furnizeaza uleiuri esentiale antioxidante care completeaza efectul revigorant Redensyl.

Aminoacizii si pantenolul hidrateaza parul si scalpul uscat, si stimuleaza reinnoirea celulelor pielii.


Modul de aplicare de aplicare a serului Revalid Regrowth este unul usor si facil.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmariti cu atentie pasii de mai jos:

1) Aplicati zilnic 3,5 ml (6 - 8 apasari) direct pe scalp, in zonele afectate, pe parul uscat sau umed.

2) Masati delicat scalpul.

3) Nu clatiti.

4) Aranjati parul ca de obicei.

5) Nu va spalati, nu faceti dus, nu spalati parul sau nu utilizati sauna pana la 6 ore dupa aplicarea serului deoarece acest lucru poate afecta negativ rezultatul.

REVALID Regrowth SER 50 ml insemma aproximativ 14 zile de tratament. Ceea ce sa recunoastem ne face o impresie pozitiva.

Ciclurile de crestere ale parului pot dura între 1 luna si 4 luni, de aceea recomandam folosirea zilnica Revalid Regrowth Serum pentru cel putin 3 - 6 luni pentru rezultate semnificative.

Si pretul... la momentul analizei parerilor de pe forumuri, pretul unei sticlute de 50ml de REVALID Regrowth SER era de aproximativ 105 lei.
MAI POTI CITI