IMPRESII Theodora Golf Club, unicul resort de golf din Romania. Cazare în 15 vile deluxe, premium.

Analizand parerile de pe formuri, impresia este ca Theodora Golf Club este un resort bine apreciat si care beneficiza in principal de recenzii pozitive care apreciaza ca acesta este un resort de golf cu circuit deschis, disponibil tuturor celor interesati sa joace golf, sa petreaca un weekend relaxant sau sa organizeze un teambuilding de companie.

Terenul de golf Theodora Golf Club, construit în satul Teleac din județul Alba, se întinde pe 56 ha si are 18 parcursuri, în lungime totală de 6.518 m. 

Acesta numără patru parcursuri par 3, zece parcursuri par 4, trei parcursuri par 5 și un parcurs par 6, care este și cel mai lung din Europa (735 m). Caracteristici importante care fac desigur o impresie buna oricarui pasionat de golf.
Theodora Golf Club pareri impresii cazare

Pentru partea de practică există simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip, cât și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat și 20 de posturi de lovire, pe tot parcursul anului. 

Lacul unic de 5 ha, cu insulă și două greenuri, reprezintă locul unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria.

Insa Theodora Golf Club nu inseamna numai un resort de gol cu circuit deschis ci inseamna si cazare de top.

Theodora Golf Club oferă celor care ii trec pragul cazare în 15 vile deluxe, premium și family, cu peste 87 de camere duble, acces la piscină și restaurant internațional, locurile fiind concepute pe diferite standarde. 

Există, astfel, 13 vile, fiecare cu un număr de șase dormitoare cu facilitățile sale proprii. Vilele pot fi închiriate în totalitate sau doar parțial.

Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, acces la terasă sau balcon de dimensiuni generoase, iar particularitatea spațiului de cazare este livingul de mari dimensiuni disponibil în fiecare vilă, pentru relaxare, după o partidă de golf sau o cină la restaurant.

Resortul Theodora Golf Club dispune și de o vilă de tip family care poate fi închiriată doar integral, dotată cu bucătărie și diferit configurată, precum și de o vilă luxury cu alte facilități și dotări, precum jacuzzi pe terasa exterioară, camere mai spațioase cu zonă pentru servit masa, bucătărie proprie. 
Impresii meniu Restaurant Theodora Golf Club

Acest resort nu se adresează doar jucătorilor de golf, ci și turiștilor aflați în zonă.

La Theodora Golf Club  mai gasim de asemenea, cu o sală de conferințe de aproximativ 100 de locuri, piscină exterioară, o încăpere panoramică pentru cine de afaceri sau întâlniri private și restaurantul ai cărui bucătari se află sub coordonarea lui Florin Matei, executive chef.

Meniul restaurantului Theodora Golf Club este internațional, à la carte. 

Pentru evenimente sunt disponibile mai multe oferte de meniu, în funcție de particularitatea acestora, iar în perioada sezonului cald oferta devine completă prin meniul special de produse grill la Golf Grill Pavilion, o locație exterioară aflată în proximitatea terenului de golf, disponibilă pentru închiriere pentru diverse evenimente.
MAI POTI CITI