Pareri ECLAT MON PARFUM de dama Oriflame. Ghid recomandari, preturi.

Parerea consumatorilor despre parfumul de dama Eclat Mon Parfum de la Oriflame extrasa din media recenziilor de pe forumurile monitorizate:

1. Opinii Pozitive: 2,5
2. Pareri Negative: 1,6
3. Opinii Neutre: 0,9

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre parfumul de dama Eclat Mon Parfum
  • Organizare - 33%
  • Stabilitate - 30%
  • Auto-exprimare - 70%
  • Caracterul practic - 42%
  • Curiozitate - 29%
  • Entuziasm - 58%
  • Provocare - 46%
Cea mai rafinata expresie a elegantei si stilului frantuzesc, parfumul Eclat Mon Parfum a fost creat cu un acord exclusivist de catre legendara casa de parfumuri DeLaire din Paris.
Eclat Mon Parfum pareri parfum oriflame de dama

Eclat Mon Parfum este un parfum floral si luminos compus în jurul notei florii albe de iris – efervescent, modern si sofisticat.

Emilie Coppermann creatoarea parfumului Eclat Mon Parfum a folosit doua dintre cele mai pretioase si mai costisitoare materii prime din parfumerie - acordul DeLaire si White Orris.

Să folosești acordul DeLaire este un privilegiu rar. 

Casa de parfumuri DeLaire este locul de naștere al parfumeriei moderne - creând noi amestecuri de note noi sau "acorduri", de peste 140 de ani. 

Până acum, aceste acorduri au fost rezervate pentru brandurile cele mai iconice și premium de parfumuri, cum ar fi Chanel și Guerlain. 

Și White Orris este, de asemenea, o adevărată bijuterie în parfumerie. Una dintre cele mai scumpe materii prime pe care le poți găsi - e ca un ingredient "haute couture".

White Orris este cunoscută ca "floarea de aur a parfumeriei". 

Rezultatul este unul sofisticat asemănător celor mai elegante experiențe pariziene.

VEZI AICI PRETURILE

Recoamandam parfumul Eclat Mon Parfum mai ales ca puteti participa si la un concurs cu premii Oriflame.

Comanda Eclat Mon Parfum online de pe ro.oriflame.com si descopera codul unic al cartonului primit odata cu parfumul + înscrie-l în formularul de concurs de pe vacantainstiloriflame.ro impreuna cu datele tale de contact.

1 x weekend pentru 2 persoane la Paris, 3 x Schimbare de look - Machiaj si coafura, 5 x Pachet cu produse The ONE.

La momentul analizei receziilor de pe forumuri pretul promotional al parfumului Eclat Mon Parfum era de 100 sticluta de 50ml.
MAI POTI CITI