DIETA Gianluca Mech pareri Regim de Slabire cu 24 de cercetari stiintifice in spate. Forumuri pozitive.

WIKI. Ca sa va faci o parere corecta aflati ca Dieta Gianluca Mech (Tisanoreica) este certificată și publicată în 24 de cercetări științifice și este protejată de un brevet internațional valabil în SUA, Canada și Europa.

Rezultatul a zeci de ani de studii și expertiză în sfera produselor 100% naturale, produsele de slabire si detoxifiere incluse în Dieta Gianluca Mech (Tisanoreica) sunt bazate pe combinații de extracte naturale din plante care accelerează metabolismul, pentru a arde controlat grăsimile, ajutând la purificarea organismului și ajungerea la o greutate sănătoasă.

Parerea unanima pe forumurile nutritionistilor este ca Dieta Gianluca Mech este o dietă de slabire bazată pe plante și nu pe cantități excesive de proteine.
pareri forumuri dieta gianluca mech pretul slabirii eficiente

Dieta Gianluca Mech este o metoda de slabire care ofera un program cu continut scazut de carbohidrati, de calorii si cu proteina normala care permite organismului sa obtina o nutritie completa, combinand cele trei elemente principale care alcatuiesc protocolul:
  • Produse Decottopia® 
  • Produse Alimentare Tisanoreica® (PAT) 
  • Alimente zilnice. 

Acesta este un protocol pentru reducerea greutatii bazat pe un activator metabolic cunoscut sub numele de „cetoza”. 

In dieta de slabire Gianluca Mech, acesta este denumit „cetoza verde”, deoarece – in mod diferit fata de regimul clasic dietetic – imbunatateste si controleaza activitatea organismelor ketone prin utilizarea plantelor continute in produsele Decottopia.

Familia Mech, al cărui moștenitor este Gianluca Mech, a creat Decottopia, un concept care reunește peste zece combinații de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr și fără conservanți.

Aceste combinatii speciale, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum și în România, fac parte dintr-un regim de viață sănătoasă, alături de alimente speciale (de la paste, la gustări de tip biscuiți, grisine, dar și băuturi), create după rețetele nutriționiștilor italieni și vândute sub numele brandului Gianluca Mech, și de alimente din meniul zilnic obișnuit.

Iata o lista cu preturile pentru unele dintre produsele Gianluca Mech care se găsesc în România:
  • Depurativo Antartico x 500mL, Decottopia, depurativ pe bază de plante – preț: 89 lei; 
  • Ven-Mech x 500mL, Decottopia, produs natural pentru stimularea circulației periferice – preț: 89 lei;
  • Slim-Kombu x 500ml , Decottopia, produs natural pentru arderea grăsimilor – preț: 89 lei; 
  • Băutură cu gust de cacao, Dieta Tisanoreica – preț: 75 lei; 
  • Paste Penne fără gluten, Tisanoreica Style – preț: 69 lei; 
  • T-Biscuit cu vanilie, Tisanoreica Style – preț: 25 lei; 
  • T-Smart baton cu cacao și alune, Tisanoreica Style – preț: 25 lei.

Din biografia oficiala aflam ca Gianluca Mech s-a născut in Montebello Vicentino, un mic oras situat în zona rurala din apropiere de Veneția. 

Încă din copilărie și-a ajutat părinții să pregătească extractele din plante, iar la vârsta de 18 ani, după ce tatăl său a murit, din cauza obezității, Gianluca a hotărât să creeze o dietă de slabire inovativă, pentru a combate problema supraponderalității si a obezității care afectează din ce in ce mai mulți oameni din toata lumea. 

O dietă care să se bazeze pe plante și nu pe cantități excesive de proteine.
MAI POTI CITI