TELEFOANE Digi in 12 Rate Samsung Galaxy Note 9 si Huawei P20 Pro fara avans pe factura.

Daca esti deja client Digi TV sau DIGI Net, operatorul  a pregatit special pentru tine o oferta de smartphone-uri in rate fara avans pe factura pe final de 2018.

Ai avans începând cu ZERO lei, iar telefoanele le achiti în 12 rate lunare, direct pe factura ta DIGI. Totul e foarte usor, fara rate bancare.

Telefoanele de top Samsung Galaxy Note 9 si Huawei P20 Pro sunt disponibile în 12 rate, direct la Digi!

Rata lunara pentru Samsung Galaxy Note 9 este de 225 lei pe luna iar pentru Huawei P2 Pro rata lunara Digi este de 200 lei pe luna.

pareri oferta telefoane digi in rate fara avans direct pe factura

Matematica simpla arata ca la Digi Mobil esti mereu în avantaj cu abonamentele de internet si telefonie mobila care încep de la doar 1,92 euro/luna!

Oferta de telefoane Digi in 12 rate fara avans direct pe factura se desfășoară exclusiv online, pe www.digiromania.ro.

În baza grilelor din oferta un abonat Digi poate achiziționa unul sau maximum două telefoane mobile cu un abonament din ofertă curentă RCS & RDS.

Oferta telefoane in 12 rate fara avans de la Digi Mobile este disponibilă local, în limitele stocurilor existente, în orașele Brașov, București, Constanța, Iași, Oradea, Timișoara, Craiova și Cluj și este adresată clienților existenți Digi cu un serviciu fix instalat și activ cu minimum 3 luni de zile anterior momentului achizitionării telefonului mobil.
MAI POTI CITI