Pareri ANTIOXIvita cel mai puternic Antioxidant 100% natural pretul santatii de zi cu zi.

Sa ne facem o parere despre ANTIOXIvita un antioxidant puternic, 100% natural, extras din samburi, pielite si rahis de struguri creat in laboratoarele Phenalex de talentatei cercetatoare oradeance Simona Bisboaca.

Pe forumurile medicale ANTIOXIvita este primit cu recenzii pozitive care exprima in principal parerea ca acest supliment natural isi dovedeste pe deplin eficienta in redobandirea starii de sanatate si mentinerea acesteia.

Opiniile sunt bune si datorita faptului ca antioxidantii din preparatul AntioxiVita nu se acumuleaza in corp, produsul se poate folosi fara pauza in tratament.
phenalex antioxivita pareri forumuri suplimente antioxidante

Resveratrolul din compozitia ANTIOXIvita are efect protector impotriva bolii Alzheimer prin blocarea proteinei NF-Kb impiedicand astfel microglia sa distruga neuronii.

Exista studii incurajatoare referitoare la potentialul terapeutic al Resveratrolului si in cazul altor boli neuro-degenerative.

In cazul utilizarii unei doze mai mari decat cea recomanda, excesul de AntioxiVita nu se acumuleaza in corp, produsul se poate folosi fara pauza in tratament.  este eliminat prin urina si fecale fara a aparea efecte secundare. (Verifica AICI Preturile)

Conform prospectului  ANTIOXIvita se recomanda a se administra persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer.

De asemenea  ANTIOXIvita este un bun remediu in raceli si viroze protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani.

Suplimentul natural AntioxiVITA este obtinut printr-o metoda de ultima generatie, brevetata OSIM care reuseste sa extraga si sa stabilizeze antioxidantii din struguri intr-o concentratie mare: Polifenoli totali: 300 mg/ml GAE (echivalent Acid galic) - acizi fenolici, antociani, flavonoidem taninuri, catechine, resveratrol.

Mod de administrare antixodant natural ANTIOXIvita Phenalex:

1) Pentru preventie sau intretinere
2,5ml/zi

2) Ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos
  • 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
  • 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
  • 10ml / zi la persoanele peste 100 kg

Se agita flaconul energic si se face dozarea in functie de indicatiile de mai jos. Produsul se administreaza dupa o masa principala ca atare sau diluat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, miere, iaurt etc.

Din cercetarile proprii, incepand cu anul 2008, nu s-au depistat reactii adverse inclusiv la utilizarea de durata a AntioxiVITA.

Singura atentionare pentru administrarea AntioxiVITA este in cazul persoanelor care urmeaza un tratament cu anticoagulante, caz in care se recomanda a nu se depasi doza de preventie de 2,5 ml/zi.

Pretul Antioxivita 100ml PHENAL se invarte in jurul a 48 lei.
MAI POTI CITI