REZUMAT INIMA NU CERE VOIE. Toate episoadele pline de iubire si dramatism numai la PRO 2.

O noua telenovela marca Televisa ajunge în casele dumneavoastra cu o poveste plina de controverse, pasiune si multa daruire. "Inima nu cere voie", premiera pe 14 octombrie de la ora 19:00, la PRO 2.

PRO 2 aduce în casele dumneavoastra o pasionanta poveste de dragoste a doua cupluri, victimele unor destine mult prea grele.

Conform rezumatului frumoasa Raquel nu si-a imaginat niciodata ca un singur apel de urgenta o va ajuta sa descopere faptul ca Damian, sotul acesteia, a intrat în coma în urma unui accident de masina.

Intotdeauna a fost un barbat dedicat afacerilor si familiei, însa o idila l-a facut sa renunte la tot. Pe Damian îl cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 în noua telenovela „Inima nu cere voie”.

rezumat-inima-nu-cere-voie-marea-premiera-toate-episoadele-pro-2

In urma apelului, Raquel este informata de politie ca alaturi de sotul sau în masina se afla si o femeie, însa corpul acesteia disparuse.

Santiago, un prieten al familiei, vine în ajutorul ei si descopera un lucru terifiant, acea femeie nu era o necunoscuta, era vorba de Carolina, sotia sa, actuala amanta a lui Damian.

Pentru toti, viata lui Raquel parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima.

Destinul Caerolinei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, însa o pasiune de nestapânit i-a dat viata peste cap.
inima nu cere voie rezumatul episoadelor online

Pe Raquel  si Carolina le cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 în noua telenovela „Inima nu cere voie" toate episoadele doar la PRO 2.
MAI POTI CITI