Pareri Wash&Go cu extract de rodie, sampon, balsam si masca hranitoare pentru par.

Pe forumurile dedicate, noua gama de produse Wash&Go cu extract de rodie se bucura de pareri si impresii pozitive din partea consumatorilor.

Imediat după vopsire, părul arată fabulos, iar acum poți menține acest efect timp îndelungat cu gama Wash&Go cu extract de rodie

Formula specială Wash&Go cu extract de rodie hrănește și fortifică șuvițele sensibilizate, pentru ca tu să te bucuri de un păr care întoarce toate privirile.

Rodia este recunoscută pentru proprietățile sale de iluminare, în timp ce formula unică cu ingrediente naturale oferă volum părului, pentru ca acesta să poată fi coafat cu ușurință, fără să se aplatizeze. Mai mult, formula lasă părul strălucitor, mătăsos și voluminos. (Vezi Ofertele de Pret
pareri forum wash & go 100% volume sampon balsam par vopsit

Pentru ca pigmentul să rămână la fel de intens o perioadă îndelungată după vopsire, este recomandat să nu îți șamponezi părul 3 zile după colorare.

Iar pentru a extinde durata de viață a nuanței preferate, folosește cu incredere șamponul Wash&Go 100% volume cu extract de rodie, special conceput pentru parul vopsit.

Descurcă rapid șuvițele rebele, protejează-le și intensifică-le culoarea prin aplicarea după șamponare a balsamului Wash&Go 100% Softness cu extract de rodie. 

Acesta hidratează părul vopsit și îi oferă o strălucire naturală. Pentru rezultate maxime, lasă balsamul să acționeze cel puțin 5 minute înainte de clătire.

Pentru a hrăni în profunzime firul de păr și a-i reface structura, folosește o dată sau de două ori pe săptămână masca hrănitoare Wash&Go 100% Shine cu extract de rodie și Luminescine, creată special pentru părul vopsit. 

Masca hranitoare Wash&Go 100% Shine sigilează și protejează culoarea, îi intensifică strălucirea, în timp ce previne in mod eficient degradarea părului.

In concluzie, fara sa fie o gama de produse super-premium (cu preturi pe masura desigur), gama Wash&Go 100% cu extract de rodie isi indeplineste pe deplin scopul pentru a fost creata fara a te lasa fara bani in buzunar.
MAI POTI CITI