GRANINI din GRADINA pareri noua gama de sucuri santoase si gustoase.

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a anunțat lansarea gamei de sucuri „Granini din grădină”, cu conținut 100% din fruncte și legume, despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Noile sucuri Granini din grădină vin pe piata în două sortimente: unul din mere, sfeclă, mango și morcov, iar al doilea din batat (denumit popular cartof dulce), mere, mango, morcov, portocale și fructul pasiunii.

Evident ca este vorba de o gradina mai exotica, tinand cont ca in afara de mere, sfecla si morcov, celelalte fructe si legume nu au nimic de a face cu o gradina romaneasca. 
Granini din gradina pareri forumuri suc 100% natural

Lansarea acestei noii game de sucuri «Granini din grădină» vine ca răspuns la preocuparea românilor de a consuma mai multe legume și fructe.

Astfel, producatorul URBB si-a propus să vina cu o soluție pentru oricine își dorește să se bucure de gustul autentic de legume și fructe, fără conservanți, fără coloranți și fără adaos de zahăr. 

Cele două sortimente "Granini din grădină" sunt obținute din sucuri de legume și fructe, cu conținut de suc 100%, și sunt combinația perfectă între sănătos și gustos.

Gama de sucuri Granini este disponibilă pe piaţa autohtonă de băuturi răcoritoare necarbonatate cu mai multe arome și mixuri de fructe, împărţite pe trei segmente:
  1. Suc 100% (portocale, mere, mandarine-portocale), 
  2. Nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit roz, coacăze negre, pere, ananas) 
  3. Băutură răcoritoare necarbonatată (portocale cu pulpă, grapefruit alb cu pulpă, vişine, mere-coacăze negre, piersici, lamâie-mentă, grapefruit roz cu pulpă).

In concluzie daca vreti o bautura racoritoare cu un gust mai deosebit si care sa nu aiba coloranti artificili si sa fie lipsita de zahar atunci suntem de parere ca nu ar fi rau sa incercati noua gama de sucuri Granini din Gradina.
MAI POTI CITI