Pareri VINOPURE Caudalie cosmetice pe baza de acid salicilic pentru tenul mixt - gras.

Avand o compozitie bazata pe acid salicilic 100% natural, Caudalie lanseaza noua gama Vinopure despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Caudalie a creat gama Vinopure destinata tenului mixt cu tendinte de ingrasare, gama ce estompeaza imperfectiunile, reduce porii dilatati si regleaza excesul de sebum. 

Produsele cosmetice Vinopure se adreseaza unui ten ce prezinta imperfectiuni: pori dilatati, puncte negre, exces de sebum sau o textura neuniforma.

Vinopure a fost creata pornind de la ingrediente naturale precum polifenolii din seminte de struguri, acid salicilic, uleiuri organice esentiale, apa de trandafiri organica. 
pareri cosmetice vinopure caudalie preturi help net

Fiecare ingredient al compozitiei, af sot ales cu grija pentru a adresa un aspect specific tenului mixt-gras, contribuie la completarea unui program in 3 pasi pentru ingrijirea pielii.

1) PARERI CAUDALIE VINOPURE LOTIUNE TONICA CU ROL PURIFIANT contine uleiuri esentiale, acid salicilic cu rol de exfoliere si apa de struguri pentru un efect calmant. 

Esentiala in rutina de curatare a tenului mixt, aceasta lotiune tonica purifianta pregateste tenul pentru aplicarea serului si obtinerea unor rezultate optime. 

Lotiunea tonica Vinopure are efect imediat de purifiere, porii sunt inchisi, iar imperfectiunile estompate.

2) PARERI CAUDALIE VINOPURE SER ANTIIMPERFECTIUNI reface textura tenului, conferindu-i luminozitate si regleaza excesul de sebum. 

Solutia ideala pentru o piele perfecta, serul cu textura lejera estompeaza imperfectiunile si reduce porii dilatati.

3) PARERI CAUDALIE VINOPURE FLUID MATIFIANT este pasul final in rutina de ingrijire a tenului mixt-gras. 

Acesta absoarbe excesul de sebum, reduce imperfectiunile si reface textura tenului, avand in acelasi timp si un efect de hidratare al pielii. 

Rezultatul? Un ten matifiat, cu o textura uniforma, o carte de vizita pentru orice femeie frumoasa.

Intreaga gama de produse Vinopure este disponibila in Farmaciile Help Net la cele mai bune preturi.
MAI POTI CITI