BANI de Aparat Dentar pentru elevi. Trimite Dosarul pe email la Administratia Spitalelor Bucuresti

A inceput depunerea Dosarelor pentru familiile elevilor din Bucuresti cate vor sa primeasca ajutorul in bani in valoare de 750 de lei de la Primaria Capitalei pentru aparatul dentar.

Pentru a fi inclus în proiect pentru ajutorul in bani pentru aparatul dentar, dosarul trebuie trimis pe adresa de e-mail aparateortodontice@assmb.ro

Pentru a beneficia de ajutorul financiar de 750 lei pentru aparatul dentar, părinţii sau reprezentanţii legali ai elevului trebuie să transmită către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti un dosar care cuprinde:
  • recomandarea medicală emisă de medicul primar/specialist ortodont, 
  • copia cărţii de identitate a părintelui/reprezentantului legal, 
  • datele de identificare ale elevului
  • datele şcolii la care învaţă 
  • datele la care pot fi contactaţi părinţii/reprezentanţii legali.

dosar bani pentru aparat dentar copii elevi bucuresti

De luni 17 septembrie, elevii din Bucuresti, cu vârsta între 7 si 16 ani, vor beneficia de un ajutor financiar de 750 de lei, pentru un aparat sau de 1.500 de lei, pentru doua aparate. 

Primaria Capitalei, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a aprobat acest proiect, în valoare de aproape 200.000 de euro. 

Astfel in baza biletului de trimitere emis de medicul stomatolog din cabinetul scolar, elevul va fi consultat în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala ”Prof. Dr. Dan Theodorescu”, din strada Eforie, nr. 4–6 si i se va elibera o recomandare pentru aparatul ortodontic.
MAI POTI CITI