Pareri ING Credit nevoi Personale Dobanda promotionala 7,98% pe an. Calcul imprumut ING pe 5 ani.

ING Bank vine in acesta toamna cu o oferta promotionala la imprumutul de nevoi personale pe Repede Inainte despre care vom incerca sa ne facem o parere, mai ales ca are o dobanda de 7,98% pe an.

Dobanda promotionala ING pe repede inainte este 7,98% pana la 15 octombrie 2018, doar in cazul incasarii salariului intr-un cont curent deschis la ING si a incheierii unei asigurari de viata conform conditiilor bancii, pentru o valoare imprumutata de minim 50.000 lei.

Varsta minima acceptata este de 18 ani pentru acordarea imprumutului de nevoi personale ING iar Venitul lunar net de minim 1000 lei.
pareri forumuri credit ing pe repede inainte cu dobanda promotionala

Pentru a te bucura de beneficiile imprumutului ING cu dobanda promotionala de 7,98% trebuie sa ai minim 1 an vechime in munca, minim 6 luni vechime la actualul angajator si fara intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Exemplu de calcul imprumut nevoi personale ING pentru perioada maxima 5 ani

Pentru un credit ING Personal in valoare de 50.000 lei pe 5 ani, cu o dobanda fixa de 7,98% pe an (valabila la incasarea salariului intr-un cont ING si cu incheierea unei asigurari, conform conditiilor bancii), DAE este 8,46%. Rata lunara este: 1013,34 lei. 

Comision analiza dosar: 200 lei. Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau 1% din valoarea rambursata. 

Taxa de inregistrare la Arhiva Electronica: 53,8 lei.

Comision administrare cont curent : 0 lei daca ai salariul la ING Bank si faci o plata lunara, altfel 7 lei. 

Valoarea totala de rambursat: 61000,47 lei. 

Valoarea primei de asigurare in prima luna : 69 lei, nu este inclusa in rata si descreste odata cu soldul creditului.

In concluzie parerea noastra este ca daca ai salariul la ING si iti doresti un imprumut de nevoi personale acest credit pe repede inainte cu dobanda promotionala de 7,98% poate fi o alegere buna.
MAI POTI CITI