Pareri BARAKA Pharco cu Ulei din Seminte de Negrilica pretul imunitatii puternice.

Sa ne facem o parere despre Baraka 450 mg Pharco Pharmaceuticals un supliment care are in compozitie ulei de seminte de chimen negru (Negrilica - Nigella sativa).

Wiki-urile medicale sunt de parere ca uleiul de seminte de chimen negru creste capacitatea de aparare a organismului, are numerose efecte benefice pentru sanatatea aparatului respirator.

Si cel mai important BARAKA poate fi un suport optim pentru sustinerea imunitatii organismului.

Negrilica (Nigella sativa) este o planta cu o larga raspandire in bazinul mediteranean si amintita din antichitate pentru proprietatile sale benefice.
Baraka 450mg pareri forumuri imunitate naturala

👉 VEZI AICI PRET FARMACIE

Uleiul obtinut din presarea semintelor de chimen negru contine acizi grasi saturati si nesaturati, uleiuri esentiale, vitamine, aminoacizi, enzime si saruri minerale, saponine si nigellone (substante specifice plantei Nigella sativa).

Conform prospectului Baraka este folosit de peste 2000 de ani pentru a creste natural puterea de aparare a organismului la toate varstele.

Totodata experienta de mii de ani recomanda Baraka ca fiind benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a arborelui respirator precum si la fumatori.

Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka 450mg asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.

Modul de administrare Baraka Pharco este particularizat in functie de afectiuni:

Pentru cresterea capacitatii de aparare anti-infectioasa si ca antioxidant: 3-4 capsule pe zi continuu timp de o luna sau in cure periodice de 10 zile pe luna, 3-6 luni consecutiv;

Ca antitusiv: 3 capsule de Baraka pe zi timp de 5-7 zile.

Atentie: a nu se depasi doza de 4 capsule Baraka 450 mg pe zi la adulti si, respectiv 20 mg/kg corp/zi pentru copii.

Precautii: persoanele cu trombocitopenie si cele care urmeaza tratamente cu antitrombotice vor consuma Baraka doar cu avizul medicului.

Contraindicatii: Baraka este contraindicat femeilor insarcinate.

In concluzie, parerea noastra este ca suplimentul Baraka 450mg este ideal in perioda rece a anului o cura cu ulei de chimen negru poate fi foarte util pentru mentinerea imunitatii puternice, mai ales ca Baraka nu are efecte secundare.
MAI POTI CITI