Mesaje Multi Ani Sf ALEXANDRU - Mesaje de La Multi Ani pentru Sf Alexandru

Mesaje Multi Ani Sfantul ALEXANDRU - Mesaje cu La multi ani Sfantul Alexandru

Inainte de a trece la mesajale de la Multi Ani de Sf. Alexandru sa vedem care este Semnificatia numelui de Alexandru si Alexandra si a celorlalte nume derivate din Alexandru.

Numele Alexandru si Alexandra reprezinta forme latinizate ale numelui grec Alexandros.

Alexandros  semnifica "aparator / protector al oamenilor" , derivat din verbul grecesc "alexo"  cu sensul de " a apara , a ajuta" si substantivul "barbat ".

Urari de ziua numelui Sf. Alexandru
Sf Alexandru mesaje onomastice la multi ani

1. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Alexandru pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

2. Sper ca sarbatoarea Sfantului Alexandru sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

3. Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!.

4. Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

5. La multi ani, Alexandra. In viata sa te impiedici de un bolovan de noroc, sa calci intr-o balta de fericire, sa te stropesti din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sanatoasa!

6. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani Alex!

7. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! “La multi ani! Alexandru”

8. De Sf. Alexandru, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

9. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Alexandru cat mai frumoasa!
MAI POTI CITI