Mesaje frumoase de noapte buna - mesaje faine pentru fete si baieti.

Mesaje frumoase de noapte buna - mesaje faine pentru fete si baieti Mesaje frumoase de noapte buna pentru EL si EA.

Mesaje faine de noapte buna pentru Iubit sau Iubita. Pentru ca tot vom trece la ora de iarna sau poate nu, daca UE va hotara ca nu se mai face trecerea, si noptile vor fi mai lungi.

1) Noapte buna somn usor sa visezi un puisor,puiul cela voi fi eu, vreau sa ma visezi mereu.

2) Un sarut pe obrazul tau, dormi frumos soarele meu si inca unu pe guritza ta vise placute iubirea mea si la sfarsit pe gatul tau noapte buna ingerasul meu.
mesaje faine de noapte buna pentru persoana iubita

3) 7 stele luminoase, 2 buze moi pufoase,noapte buna dragul meu,te voi iubi mereu.

4) As vrea sa fiu o perna moale ca un fulg, sa dormi cu mine-n brate si sa nu ma las chiar daca eu as incerca sa fug, somn dulce INGERASUL MEU.

5) Tu imi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atat de multe zambete si dragoste, esti totul pentru mine si am fost atat de binecuvantat cand Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.

6) Toate stelele sunt vise frumoase pe care le-am pregatit pentru tine. Alegeti una si in seara asta si spune-mi ”noapte buna!”

7) Vreau ca in fiecare seara sa dorm cu tine,iar in fiecare dimineata sa fii tu cel linga care ma trezesc,vreau ca sa reprezinti visele mele, vreau ca tu sa fii motivul pentru. care eu traiesc,vreau ca tu sa fii totul.

8) Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine.

9) Te iubesc. Noapte buna. Iti trimit cate un ”Te iubesc” pentru fiecare stea de pe cer si un sarut mare cat luna. Sa ma visezi frumos!

10) Noaptea trecuta am trimis un inger sa te vegheze cand dormi, dar el s-a intors inapoi mai devreme! Asa ca l-am intrebat de ce? Acesta a spus ca ingerii nu vegheaza asupra altor ingeri!

11) S-adormi in cuibul sarutarilor pe care ti le-am trimis toata ziua si-ti mai trimit acum un te iubesc fiebinte sa-ti inveleasca inima si sa-ti tina de cald pana dimineata.

cautari referitoare la mesaje de noapte buna: Mesaje De Noapte Buna Pentru Persoana Iubita, Sms De Noapte Buna Iubire,mesaje de despartire, mesaje de iubire, mesaje de noapte buna, sms de felicitare
MAI POTI CITI