Wiki Ciprian Moldoveanu directorul Nordic Food, o afacere de 50 milioane de euro.

Conform biografiei profesionale, Ciprian Moldoveanu este directorul general al distribuitorului de produse alimentare Nordic Food.

Totodată, Ciprian Moldoveanu este fiul celui care a înfiinţat afacerea, în urmă cu mai bine de un sfert de secol.

Compania Nordic Food distribuie produse proaspete, produse conservate şi congelate ale unor branduri precum Heinz, RIO Mare, Costa d'Oro, Cirio, Dole, Dole, Alpro; atât pe piaţa de retail, cât şi în domeniul HoReCa. 

Biografie Ciprian Moldoveanu Nordic Food CV de tanar manager

O altă divizie a companiei Nordic Food este cea de food service, care adresează segmentul cofetăriilor, unde Nordic Food distribuie ustensile de specialitate şi ingrediente, dar oferă şi consultanţă.

Anual, portofoliul de clienţi al Nordic Food creşte cu circa 50 - 60 de clienţi noi. În portofoliul de produse al Nordic Food sunt şi clienţi industriali precum Ana Pan sau Tip Top.

Compania face parte din grupul Nordic, ale cărui baze au fost puse în urmă cu circa 27 de ani şi care mai are activităţi şi în zona de producţie şi distribuţie de hrană pentru animale de companie.

De când avea până în 10 ani Ciprian Moldoveanu  a  început să fiu alături de părinţi sai când călătoreau şi se duceau în vizită la furnizori.

De la varsta de 16 ani Ciprian Moldoveanu a început oficial să şi lucrez, s-a ocupat de partea de IT, după care acum 10 ani a trecut pe partea de food service, pe care a coordonat-o timp de 10 ani.

In 2017 Ciprian Moldoveanu a anunţat tranziţia, care s-a definitivat în şase luni. 

A inaugurat un nou sediu, o nouă identitate, o nouă viziune şi structură de management.

Ciprian Moldoveanu vrea să păstreze în linii mari direcţiile pe care s-a dezvoltat compania până în prezent, însă a trasat şi noi direcţii de dezvoltare.

Printre acestea se numără consolidarea echipei; a început deja să facă schimbări în cadrul acesteia, de la top management în jos.

Planurile lui Ciprian Moldoveanu pentru compania în care lucrează de la 16 ani vizează direct segmentul de HoReCa, iar managerul plănuieşte ca anul viitor, în 2019, să deschidă mai multe locaţii în această piaţă.
MAI POTI CITI