Biografia Femeia Jandarm ranita grav la proteste un wiki horror.

O femeie jandarm a fost calcata in picioare de protestatari violenti din Piata Victoriei.  O biografie de tanar jandarm la un pas de final tragic.

Cine este femeia jandarmirita ranita grav la proteste? Nici ca mai conteaza care este numele sau, varsta sa...

Important este faptul ca avem de a face cu niste huligani care nu pot fi numiti fiinte umane!

"Revolutionarii" au prins-o la mijloc pe femeia jandarm, al carui nume este bine pastrat de autoritati din motive de protectie a datelor personale, si pur si simplu au calcat-o in picioare.
cine este femeia jandarm batuta la proteste

Jandarmirita a fost lovita de zeci de barbati in cap. I-au smuls casca de protectie si au calcat-o la propriu in picioare.

Femeia jandarm este internată la UPU Floreasca, cu traumatism şi suspiciune de fractură de coloană cervicală.

Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat între protestatarii violenţi, care au început să îi lovească. 

Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Un tânar cu tapca o prinde efectiv pe jandarmerita femeie în brate. Face scut în jurul ei cu propriul corp, încasând el loviturile celorlalti. O scoate din grup si îi salveaza astfel, probabil, viata.

În Piaţa Victoria, au existat, în mod repetat, ciocniri violente între manifestanţi şi forţele de ordine.

Protestatarii au forţat gardurile, au aruncat în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, iar aceştia au intervenit cu spray-uri, gaze lacrimogene şi, ulterior, şi cu tunuri de apă.

Vineri 10 august 2018, 100.000 de persoane au participat la mitingul diasporei, care s-a transformat, dupa ora 23:00, într-o veritabila lupta de strada între jandarmi si o parte dintre protestatari. 

Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, petarde si tunuri cu apa pentru a goli Piata Victoriei de protestatari.

Victime au cazut si protestatari nevinovati, care nu au provocat fortele de ordine.
MAI POTI CITI