Pareri Tratament pentru par Olaplex, No.3 Hair Perfector. Tratament prelungirea duratei vopselei de par.

Sa ne facem o parere desopre Olaplex Professional  No.3 Hair Perfector, un produs unic, pentru parul tratat chimic, care prelungeste durata si persistenta vopselei de par.

Produsul cosmetic de ingrijire la domiciliu Olaplex Hair Perfector nr. 3 mentine nuanta si durabilitatea vopselei, in timp ce trateaza fibra de par.

Tratamentul regenerator reduce semnificativ deteriorarea parului dupa vopsire, datorita retetei chimice originale, care multiplica si reface legaturile di-sulfurice rupte. 

Nu trateaza doar suprafata fibrei parului, ci regenereaza direct interiorul firului, fara a utiliza silicon si uleiuri minerale.
Pareri forumuri Tratament pentru par Olaplex No.3 Hair Perfector


Brandul de cosmetice Olaplex prezinta o ingrijire a parului complet originala, care va ajuta sa evitati deteriorarea parului in timpul vopsirii.

Formula chimica unica multiplica si reface legaturile di-sulfurice rupte. Vopsirea parului nu a fost niciodata mai sigura!

Fondatorii brandului Olaplex sunt dr. Eric Pressly si dr. Craig Hawker, experti mondiali de top in domeniul stiintei materialelor si al chimiei. 

Impreuna, au inventat un ingredient chimic care, fara siliconi si uleiuri minerale, restabileste legaturile din firul de par care s-au rupt in timpul unui tratament chimic si dupa acesta.

Principalele efecte benefice ale Tratamentului pentru par Olaplex, No.3 Hair Perfector sunt:
  • regenereaza firul de par din interior;
  • lasa parul puternic si regenerat;
  • prelungeste persistenta culorii parului.
pareri recenzii Olaplex Professional  No.3 Hair Perfector

Mod de aplicare Tratament pentru par Olaplex, No.3 Hair Perfector: Utilizati o data pe saptamana, dupa vopsirea parului.

Tratamentul pentru par Olaplex, No.3 Hair Perfector, 100 ml are pretul promotional de 92 lei.
MAI POTI CITI