Biografii Ispite Masculine Insula Iubirii Sezonul 4: George, Raul, Andy, Mircea si Cristian.

După ce a anunțat „ispitele feminine”, Antena 1 anunță și ispitele masculine din emisiunea Temptation island - Insula iubirii, sezonul 4, care va debuta pe 3 septembrie 2018.

a) Wiki Raul, o ispită masculină cunoscută deja fanilor Insulii Iubirii. Raul le-a cucerit deja pe telespectatoarele Antena 1, dar și pe concurente, încă din primul sezon al emisiunii.

Profesor de ski si model, clujeanul Raul revine pe plajele exotice ale Thailandei pentru a le oferi concurentelor exact ceea ce își doresc. 

Ispita Raul se caracterizează ca un om calm, sincer, sociabil, cu multă voință.

b) Wiki Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1.
biografie ispita andy insula iubirii sezonul 4

Tânărul Andy pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații. 

Cât despre cel de-al patrulea sezon Insula Iubirii, Andy mărturisește că este impresionat de cele trăite.

c) Wiki Alex managerul unui restaurant venit tocmai din Spania. Alex (vrsta de 29 de ani) se descrie ca fiind un bărbat cald, căruia îi place să cunoască oameni noi. 

Pasionat de lectură și de călătorii, ispita Alex spune că îi place să învețe ceva nou din fiecare experiență pe care o trăiește și își dorește același lucru și de la ”Temptation Island – Insula iubirii” sezonul 4.

d) Wiki Mircea. Ispita masculina are 30 de ani și a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulți ani. 

Model, actor și instructor sportiv, Mircea a fost până acum imaginea unor firme mari de haine și de ceasuri.

e) Wiki George (varsta 26 de ani) este din București și lucrează ca antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanță.
biografia ispita cristian insula iubirii sezonul 4

Ispita George este o fire sociabilă, îmi place să se faca plăcut și este mereu pus pe glume, dar atunci când e nevoie poate să fie serios și este foarte ambițios.

f) Wiki Cristian (22 de ani) este pasionat de sport dintotdeauna, iar până acum a făcut dans sportiv și fotbal, însă a fost nevoit să renunțe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. 

Cu un trup bine lucrat și o privire pătrunzătoare, ispita Cristian mărturisește că, de obicei, nu are o problemă în a atrage atenția femeilor.
MAI POTI CITI