Pareri Restaurantul VASCAR HD Vaslui: Evenimente, Preturi meniu si livrari la domiciliu.

Sa vedem care este parerea clientilor despre restaurantul Vascar, din str. Podul Înalt, Vaslui. Un restaurant cunoscut si apreciat in deosebit pentru evenimentele care le gazduieste, dar si pentru serviciul de livrare de mancare la domiciliu.

Impresia principala care reiese din comentariile de pe forumuri este ca restaurantul VascarHD din Vaslui este o locatie moderna, in care fiecare eveniment organizat poate deveni unul deosebit.

Chiar si flerul si modul de a face afaceri a patronilor este apreciat. Dovada sta o intamplare din 2015 cand cei de la Camera de Comert, Industrie si Agriculturã Vaslui au vrut sa organizeze a XXII-a editie a Topului judetean al firmelor si au ales ca locatie primara restaurantul Classic sã organizeze evenimentul.

pareri forum restaurant vascarhd vaslui meniu evenimente la pret bun

Dar a fost o mare problema, conducerea restaurantului Classic din Vaslui a spus cã nu poate face o reducere de pret si cã, numai meniul, fãrã bãuturi, rãcoritoare sau cafele înseamnã un pret de 140 de lei de participant. “Nu avem atâtia bani”, a replicat conducerea CCIA. Au mers si la restaurantul Vascar, din str. Podul Înalt, cerând o ofertã de pret. Au rãmas uimiti de preturile oferite de Vascar: doar 45 de lei de persoanã, cam la 30% fatã de ceea ce cerea Classic.

Care este parerea clientilor despre restaurantul Vascar HD din Vaslui:
  1. Servicii - 8.4
  2. Locatie - 8,3
  3. Curatenie - 8,5
  4. Personal - 8,5
  5. Raport calitate / pret - 8,0
Dupa cum spuneam, Restaurantul Vascar se distinge prin rafinament culinar, oferindu-va o gama variata de meniuri; totodata, putem crea meniul special pentru dumneavoastrã, alaturi de bãuturile alese. 

Oricare ar fi evenimentele - nunti, botezuri, aniversari, cocktailuri sofisticate sau banchete, echipa Vascar va asista de la planificarea pânã la finalul evenimentului.

De la bucataria traditionala pana la bucataria internationala te poti bucura de o experienta culinara deosebita.

In dorinta de a crea evenimente unice si speciale, transformând clipele petrecute alãturi de cei dragi în amintiri pline de rafinament si eleganta, Restaurantul Vascar din Vaslui dispune de doua saloane pentru organizarea de evenimente avand o capacitate totala de 270 de locuri: un salon cu o capacitate de 190 de locuri si un salon cu o capacitate de 80 de locuri si un lobby-bar cu Wi-Fi.

Pentru a veni in sprijinul clientilor cei de la Restaurantul Vascar fac si livrari la domiciliu. 

Comenzile se pot efectua de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 16:00, fie telefonic, fie online, iar noi va garantam o masa sanatoasa si gustoasa in cel mai scurt timp posibil.
Programul de Livrari la domiciliu Vescar HD VAslui in timpul zilei este:

Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Sambata - Duminica - Inchis

Pentru Zona de livrare comanda minima 25 lei compusa exclusiv din preparate culinare din meniul a la carte sau de min. 60 lei compusa exclusiv din "meniul zilei".

impresii meniu restaurant vescarhd vaslui

Din meniu Vescar HD am remarcat Spaghetti cu creveti.. un deliciu care se poate servi alaturi de un vin alb de cinci stele cu o savoare unica - Cramele Recas SoloQuinta.

Sau puteti servi o portie generoasa de steak de porc la gratar, cartofi wedges, salata mediteraneana si cu un pahar de vin rosu din Cramele Recas sau o Coca Cola la 500 ml, la numai 19 lei.

Ori puteti savura o portie generoasa din cei mai deliciosi mici facuti dupa reteta maestrului Horia Virlan! Mai ales ca la fiecare portie de mici, primesti GRATIS un pahar de bere la draft Ursus Premium.