Concurs CFR cu Premii: Calatoreste cu Cardul TrenPlus si noi te premiem!

Pentru a participa la concursul CFR Calatori de premiere a utilizatorilor cardului TrenPlus, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

Să fi achiziționat cel puțin un card TrenPlus pe baza căruia să fi cumparat bilete de tren în perioada 01.09.2017 - 31.08.2018 

Să se înscrie în cconcurs în perioada 1-31 august 2018, prin formularul afișat pe site-ul www.cfrcalatori.ro 

concurs cfr calatori cardul trenplus castiga premii garantate conform regulamentului

Să fie de acord cu colectarea și prelucrarea datelor personale ce au fost înscrise în Formular și cu introducerea acestora în baza de date a CFR Călători pentru a fi utilizate în scop de marketing și promovare prin modalități electronice e-mail în cadrul campaniei „Călătorește cu Cardul TrenPlus și noi te premiem!” 

Să fie înscris / să fie de acord cu înscrierea la newsletterul de pe site-ul CFR Călători.

Premiul special al concursului CFR Card TrenPLus este format din: 2 bilete gratuite dus - întors pentru 2 persoane, la clasa a 2-a, pe o rută aleasă în trafic intern de către călătorul premiat, biletele fiind valabile la același tren și pentru aceeași dată. Călătoria se va efectua până la data de 31 decembrie 2018.

Călătorii CFR premiați vor fi anunțați pe adresa de email/telefonic. De asemenea tot prin aceleași căi de comunicare se va transmite numele stației de unde se poate ridica premiul.

Pe site-ul CFR Călători în cadrul unui articol, dar și pe pagina de facebook a societății vor apărea localitățile de unde sunt călătorii premiați. 

Călătorii selectaţi cărora li s-au atribuit premii vor fi anuntați/contactați până la data de 30 septembrie 2018.

Sa vedem si care sunt celelalte premii acordate de CFR Calatori la concursul "Calatoreste cu Cardul TrenPlus si noi te premiem!"

a) 2 Premii I care vor consta fiecare în :
  • un rucsac personalizat CFR Călători
  • umbrelă, 
  • un pix cu touchscreen, 
  • un stick de memorie de 16 GB, 
  • o pungă textilă, 
  • personalizate cobranding CFR Călători – Interrail 

b) Premii II care vor consta în câte o umbrelă, un pix cu touchscreen, un stick de memorie deg 16 GB, o pungă textilă, personalizate cobranding CFR Călători – Interrail 4.4. 

c) Premii III care vor consta în câte un pix cu touchscreen, un stick de memorie de 16GB, o pungă textilă, personalizate cobranding CFR Călători – Interrail

d) 40 Mențiuni care vor consta în câte un un pix cu touchscreen și câte un stick de memorie de 16 GB, personalizate CFR Călători
MAI POTI CITI