Lista Pensiuni si Vile Poiana Tapului Busteni - Cazare Poiana Tapului Actualizata.

O Lista cu Pensiuni si Vile Poiana Tapului Busteni - Cazare Poiana Tapului

Statiune balneo-climaterica in trecut, cu administratie proprie, in prezent Poiana Tapului a devenit un cartier al orasului Busteni.

Pitorescul deal Zamora, situat de partea cealalta a drumului national fata de muntele Caraiman, ofera scenarii pentru plimbari linistite, pe malul Prahovei, intr-un adevarat decor montan. Zamora este considerata a fi cea mai insorita zona din Poiana Tapului si Busteni.

In Poiana Tapului se poate ajunge foarte usor: daca alegeti sa mergeti cu masina, cea mai indicata ruta este Bucuresti-Brasov; in cazul in care optati pentru tren, trebuie sa stiti ca doar trenurile Regio opresc in gara Poiana Tapului.
Lista Cazare Poiana Tapului Actualizata

În centrul Poienii Tapului poate fi vizitat parcul de agrement pentru joaca copiilor si relaxarea adultilor. Tot aici se afla si monumentul funerar dedicat familiei medicului Kremnitz, cel care se preocupa personal de starea de sanatate a regelui Ferdinand.

1. Vila California Poiana Tapului 3* Pensiune clasificata

2. Vila Boutique Hotel CLUB-AUSTRIA / Vila IRIS Poiana Tapului 5*

3. Vila Ioana Poiana Tapului 2*

4. Vila Boutique Hotel CLUB-AUSTRIA / Vila ELENA Poiana Tapului 5*

5. Pensiunea Popasul Vanatorilor Poiana Tapului 4*

6. Vila Rodica Poiana Tapului 3*

7. Pensiunea Mona Poiana Tapului 3*

8. Vila Casa Deea Poiana Tapului 1*

9. Pensiunea Golden Deer Poiana Tapului 3*

10. Pensiunea Roni Poiana Tapului 3*

In anul 1946, localitatea Poiana Tapului a fost declarata statiune climaterica, cu primarie proprie si tot în acelasi an Busteniul a fost declarat oras.

Acest statut al celor doua localitati nu a durat prea mult, pentru ca, în anul 1950 în luna decembrie, a avut loc împartirea administrativ-teritoriala si Poiana Tapului a fost declarata cartier al orasului Busteni, având o singura administratie.
MAI POTI CITI