Din Rezumatul Sezonului 2 FRUCTUL OPRIT aflam ca apar personaje noi.

Simona Macovei, unul dintre scenaristi serialului FRUCTUL OPRIT a dezvaluit cateva din secretele cu care sezonul 2 vine sa-si incante telespectatorii.

Conform rezumatului anemic Fructul Oprit 2 facut de aceasta (dar totusi ne-a dezvaluit cateva secrete), la finalul primului sezon cineva (un personaj important!) moare.

Cine? O să descoperiți la începutul sezonului 2 Fructul Oprit, chiar în episodul 1.

Între cele două sezoane au trecut aproape şase ani, au apărut personaje noi, copii interpretați cu multă candoare de mici actori foarte talentați.

rezumat fructul oprit sezonul 2 toate episoadele aduc ceva nou

Petru a crescut și este un adolescent rebel, Ana are o familie neobișnuită, iar Sonia pare că și-a găsit iubirea vieții … și nu e Alex, așa cum se așteaptă toată lumea.

Apele vor fi din nou tulburate de un personaj fermecător și misterios care aduce în prim plan una dintre cele mai frumoase povești din literatura universală, Contele de Monte Cristo. 

Credem că va fi un personaj admirat și iubit pentru că Monte Cristo este un apărător al dreptății, al justiției, al adevărului, valori de care societatea românească are atâta nevoie. 

Crezul lui Monte Cristo este "Fiat justitia et pereat mundus" (in traducere din latina "Să se facă dreptate chiar de ar fi să piară lumea").

Personajele create cu atâtea măiestrie de actorii talentați i-au convins pe producatorii serialului Fructul Oprit că mai exista multe lucruri de spus. 

Ne bucuram că nu ne-am luat încă la revedere de la Sonia și Alex și de la povestea lor complicată de dragoste. 

Însă pentru că producatorii si scenaristii nu mai au la bază romanul turcesc, au lăsat loc și pentru o poveste cu adevărat românească, o poveste de răzbunare, un Monte Cristo made în România, bazat pe trecutul recent al societății noastre viciate.
MAI POTI CITI