Benzinariile MOL cu Fresh Corner te alimenteaza cu Oferta Fresh Summer.

MOL România a lansat Fresh Summer, oferta disponibila în toata reteaua de benzinarii, prin care clientii pot avea experiente culinare speciale, adaptate unui regim de viata sanatos si despre care parerea majoritara de pe forumuri este una pozitiva.

În cele 115 de benzinarii MOL în care a fost introdus conceptul Fresh Corner, oferta Fresh Summer include fructe proaspete feliate, salate, sandvisuri în croissant umplute cu somon sau brânza de capra, limonada, sucuri de fructe proaspat stoarse, fara adaos de zahar, sau cafea cu menta.

Acum MOL Fresh Corner a lansat campania de vară 2018 oferind o varietate de reţete care combină ingrediente proaspete şi plante aromate, obţinând astfel un meniu fresh, de sezon, ce poate fi savurat cu plăcere în zona gastro din staţiile MOL sau luat cu uşurinţă la pachet. 

lista benzinarii mol cu fresh corner pe molromania.ro

Oferta Fresh Summer este varianta ideală pentru cei care doresc să evite gustările pe fugă şi să se bucure de o masă uşoară dar gustoasă, preparată din cele mai bune ingrediente ale verii.

Promotia Mol Fresh Summer ofera clientilor o sortimentatie variata: sandvisuri în croissant umplute cu somon sau brânza de capra, salate, fructe proaspete feliate, limonada, sucuri de fructe, fara adaos de zahar sau cafele racoritoare.
Acestea sunt câteva dintre optiunile gastro oferite clientilor MOL în cele 115 benzinarii MOL Fresh Corner din toata Romania.

Oferta Fresh Summer include: Fresh Frappe, o băutură răcoritoare pe bază de cafea sau cacao, aromată cu îngheţată; Băuturi fresh şi smooties din legume şi fructe proaspete; mix fructe, tarte şi o colecţie de sandvişuri uşoare şi gustoase, perfecte pentru călătoriile din vacanţă.

Pe lângă oferta de sezon, în Fresh Corner clienţii au la dispoziţie 21 de selecţii de cafea, în toate benzinariile: atât în cele echipate cu maşini cu autoservire şi acces direct pentru clienţi cât şi în benzinariile cu aparate de cafea profesioniste, deservite de personalul angajat. 

În acestea din urmă, sunt disponibile cafele şi în varianta low-fat sau decofeinizată.

Fresh Corner este un proiect lansat de Grupul MOL în urmă cu trei ani, reprezentând componenta de retail a staţiilor MOL, cu accent pe gastronomie. 

În prezent, MOL a implementat conceptul Fresh Corner în 115 de staţii din România.

Pe lângă Fresh Corner, MOL România oferă și servicii de spălătorie auto și spaţii special amenajate pentru copii. 

Aceste servicii vin în completarea activităţii clasice de alimentare cu carburant de calitate, fiind o direcţie strategică a companiei pe termen lung.
MAI POTI CITI