Zboruri Anulate RYANAIR. Pareri proaste despre Greva pilotilor RYANAIR.

Zborurile anulate ale companiei low cost Ryanair au creat haos si au starnit nemultumirea pasagerilor care si-au exprimat parerile proaste despre acest incident care i-a pus pe multi in situatii neplacute.

Lista zborurilor anulate Ryanair a provocat cu adevarat revolta pasagerilor care isi cumparasera cu mult timp in urma biletele.

Anularea zborurilor Ryanair s-a datorat actiunilor asociatiei Pilotilor Irlandezi care este nemultumita ca oficialii companiei low-cost nu iau în serios cererile pilotilor.

In acest moment se pare ca nu exista perspective de marire a salariilor si nici de îmbunatatire a conditiilor de munca.

lista zboruri anulate ryanair romania din august in iulie

Disputa dintre personal si conducerea companiei aeriene de zboruri low cost Ryanair a pornit de la abordarea gresita a conducerii în ceea ce priveste transferarea personalului între sediile companiei din Europa si Africa.

Peste 120.000 de pasageri au fost afectati de grevele personalului operatorului Ryanair din luna iulie, iar daca pasagerii afectati ar cere despagubiri prin companiile de specialitate, acestia ar putea încasa peste 33 milioane euro, potrivit datelor AirHelp.

Angajatii Ryanair si membri ai sindicatului irlandez, au anuntat ca vor organiza o noua zi de greva în data de 3 august, urmând sa opreasca din nou activitatea companiei, daca conducerea nu îsi va schimba pozitia fata de cererile lor.

Compania low cost Ryanair a transmis însa pasagerilor ca, "întrucât  zborurile anulate au fost cauzate de circumstante extraordinare, nu datoram nicio compensatie."

Cu toate acestea, Curtea Europeana de Justitie a decis anul acesta ca greva personalului de zbor nu constituie o "circumstanta extraordinara".

MAI POTI CITI