WIKI COSTI MOCANU prezentator la NINJA WARRIOR, VETERAN in televiziunea PRO un familist convins

PRO TV va prezenta in curand telespectatorilor  emisiunea NINJA WARRIOR o competitie cu obstacole croit dupa acelasi format ca al EXATLONULUI.

Concurentii vor avea de trecut obstacole vor raspunde provocarilor fizice si psihice  vor fi nevoiti sa escaledeze un munte pentru a ajunge in varf si a fi declarati invingatori.

De fapt va fi UN SINGUR NINJA WARRIOR un singur RAZBOINIC care  va castiga MARELE PREMIU. Ca bonus vine si notorietatea.

Biografia COSTI MOCANU Ninja Warrior

Cine va prezenta concursul? Vor fi trei prezentatori: DANIEL NITOIU reporter, prezentator trecut si pe la alt gen de concursuri cum ar fi DANSEZ PENTRU TINE.

DANIEL NITOIU este casatorit cu aleasa inimii sale MARINA iar nasii lor sunt MONICA DASCALU si al sau sot.

Competitiile sportive vor fi prezentate de  un vetran al postului PRO TV nimeni altul- COSTI MOCANU alintat cu apelativul "MOSU".

Si ultimul din prezentatori este actrita RALUCA APRODU (vezi biografia).

COSTI MOCANU este un model demn de urmat pentru cei care vor sa realizeze  ceva in viata.

Bucuresteanul s-a nascut la 24 aprilie in ZODIA TAURULUI si tocmai ce a implinit 49 de ani .

Prezent inca de la infiintarea postului PRO TV  COSTI MOCANU  a dovedit gratie profesionalismului ca nu degeaba  si-a capatat porecla "MOSU".

A inceput prin a fi reporter  apoi sef peste sectiunea SPORT.RO  si director. Lui COSTI MOCANU multi ii datoreaza formarea ca jurnalisti sportivi.

Tot COSTI a fost cel care a adus conceptul de prezentatoare a stirilor sporttive. RALUCA ARVAT, IOANA COSMA, CORINA CARAGEA.

Sunt doar cateva din prezentatoarele care au devenit cunoscute gratie sportului. COSTI MOCANU  si-a castigat nu doar respectul si admiratia colegilor dar si pe al sefilor.

Ex seful cel MARE domnul ADRIAN SARBU l-a numit pe COSTI MOCANU director executiv al postului din PACHE PROTOPOPESCU.

Timp de cinci ani din 2008 paina in 2013 COSTI MOCANU si-a indeplinit cu succes misiunea deloc usoara.

A predat stafeta si a trecut la un alt nivel. COSTI MOCANU a devenit VICEPRESEDINTE al platformei de continut VOYO.

Cu experienta vasta in new media si broadcasting COSTI s-a implicat si  a castigat.

Alt proiect in care a reprezentat televiziunea PRO TV a fost cel al  LOCAL KOMBAT.

COSTI MOCANU a comentat sute de meciuri de fotbal de la competitii internationale la finale de CHAMPIONS LEAGUE.

A strans o grmada de amintiri frumoase si amuzante. Stiti celebra  replica devenita VIRALA cu " DU-TE , DICA, DU-TE...".

Ei bine COSTI MOCANU este  inventatorul acestei replici. Munca  i-a ocupat  tot timpul dar a gasit si momente pentru viata sa personala.

S-a casatorit cu o femeie frumoasa si inteligenta pe nume IOANA. La fel ca si celebrul sau sot IOANA MOCANU are un program incarcat.

Ambitioasa IOANA este brand manager la una dintre cele mai mari companii multinationale din industria alimentara.

COSTI si IOANA au doi copii frumosi care ii transforma in parinti mandri. Un baiat ALEX si o fata ANA.

Familist convins COSTI MOCANU  isi incarca bateriile in sanul familiei. Fara sa isi neglijeze joburile  COSTI si IOANA au grija ca celor doi copii  sa nu le lipseasca nimic.

In primul rand timpul petrecut cu cei dragi. COSTI MOCANUa raspuns unei noi provocari.

Va prezenta competitiile sportive la emisiunea "NINJA WARRIOR". Si nici ca s-ar fi gasit un prezentator mai potrivit.

Ca sa nu mai pomenim de VOCEA sa inconfundabila. COSTI MOCANU  e suficient sa il auzi si il identifici, el este VOCEA PRO TV!

Visul unul dintre visele sale este sa ajunga sa comenteze o finala de CHAMPIONS LEAGUE in care una dintre echipe sa fie romaneasca.

In rest  este sufiecient sa fie sanantos sa poata duce mai departe tot ce si-a propus.

Daca va intrebati  cu ce echipa de fotbal tine COSTI MOCANU va spunem doar ca  admira fotbalul spaniol.

COSTI MOCANU a terminat LICEUL INDUSTRIAL nr. 3 BUCURESTI si mai apoi a absolvit FACULTATEA DE INSTALATII. Nu a apucat sa profeseze pentru ca  a intrat in echipa televizunii PRO TV.

Si ce a urmat? COSTI MOCANU a devenit un PROFESIONIST. A facut ISTORIE deja numele lui este  asociat cu  excelenta in jurnalism sportiv.

Admirat, iubit de prieteni el este "MOSU".  COSTI MOCANU alaturi de RALUCA APRODU si DANIEL NITOIU vor prezenta publicului roman emisiunea care ne va tine cu sufletul la gura.

"NINJA WARRIOR" a devenit deja un adevarat eveniment sportiv. Prima data a fost difuzat in JAPONIA apoi au urmat tari ca AMERICA, RUSIA, AUSTRALIA.

Un concurs menit sa testeze forta, curajul, si puterea de a face fata emotiilor. Iar MARELE PREMIU nu este deloc de neglijat.

Ce va alege publicul ? NINJA WARROIR sau TRIBUL?
MAI POTI CITI