Recomandari FREYWILLE: HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH bijuterii cu pulbere de aur de 24K

Sa ne facem o parere despre colectia de bijuterii FREYWILLE: HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH, un nou omagiu dedicat unuia dintre cei mai mari artisti ai tuturor vremurilor.

Maestrii bijutieri FREYWILLE s-au inspirat din lucrările sale de geniu pentru a crea aceste colecții frumoase de bijuterii: L`Amandier turquoise, L`Amandier rouge éclat, Éternité, Fleur D`Or Jour.

Multitudinea de nuanțe de albastru ale cerului lui Van Gogh este armonizată cu delicatele tușe de aur de 24K în setul Éternité. 

pareri forumuri bijuterii FREYWILLE HOMMAGE a VINCENT VAN GOGH.

Pentru toate piele din colecția Hommage à Vincent van Gogh a fost folosită cea mai fină pulbere de aur de 24K, reușind să scoată în evidență cele mai frumoase detalii ale bijuteriilor.

Efortul deosebit al artiștilor pasionați, reflectat în ore nesfârșite de creație, certifică faptul că bijuteriile FREYWILLE sunt unice, garantând în același timp produse de cea mai înaltă calitate.

La fel ca si oamenii care si-au exprimat parerile pe forumuri, suntem de parere ca  mixul extraodridanr de culori vibrante, bogate, cu pastelurile delicate fac din noua colectie HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH o declarație despre viață în sine, cu sensibilitatea, forța și angoasele ei, asemenea operelor lui Vincent van Gogh.

Setul ‘Éternité’ are ca sursă de inspirație celebrul tablou “Noapte înstelată”, una dintre cele mai apreciate picturi ale lui Van Gogh. 

Cu mare grijă și atenție la detalii, echipa de artiști FREYWILLE a interpretat designul original și a adus la viață cerul înstelat în bijuterii cu email.

Cele doua seturi „L’Amandier“ au ca inspirație tabloul „Ramuri de migdal înflorit”. 

Setul de bijuterii este disponibil în două culori vii, turcoaz și roșu strălucitor, motivul L’Amandier reflectă o nouă zi de primăvară care așteaptă o înflorire completă: designul pe turcoaz strălucește in fundalul de un gradient liniștit, radiind un aer contemporan și proaspăt, în timp ce variația cu fundal roșu strălucitor debordează de culoare, având un spirit cald și aprins.

Setul ‘Fleur d’Or Jour’ este inspirat de tabloul „Floarea soarelui”, fiind de fapt o simbioză a creațiilor în care Van Gogh a folosit ca motiv central floarea-soarelui.
MAI POTI CITI