Recomandari Cosmetice Iluminatoare pentru corp, cele mai bune produse.

Sa ne facem o parere despre cateva produse cosmetice care in opinia multor cliente sunt votate ca fiind cele mai bune iluminatoare pentru corp.

Plus cateva trucuri si recomandari utile numai bune de testat chiar și în vacanță.

De ce produsele iluminatoare pentru corp de la pudră, la loțiuni si uleiuri iluminatoare sunt la mare căutare în timpul verii?

Deoarece conferă pielii o atingere de satin și un efect strălucitor subtil. 
top cele mai bune cosmetice iluminatoare de corp

De exemplu, difuzarea unei compoziții iluminatoare speciale pe picioare este unul dintre cele mai vechi trucuri de beauty ale make-up artiștilor și ale vedetelor de la Hollywood, întrucât aceasta compozitie speciala creează iluzia optică de picioare mai lungi.

Top 10 cele mai bune produse cosmetice iluminatoare pentru corp:
  1. Shimmering Body Oil, Tom Ford (Sephora si Douglas)
  2. Shimmering Body Oil Spray, Estee Lauder
  3. After Sun Shimmering Oil, Clarins
  4. Shimmering Body Oil, Moroccanoil (toplineshop.ro)
  5. Body Blur Sunless Glow Latte Light, Vita Liberata (Sephora)
  6. The Sparkler All Over Shimmer, The Body Shop
  7. Shimmer Scrub, FrankBody (Sephora)
  8. The One Perfecting Brush, Becca (Sephora)
  9. Fairy Bomb Glittering Pom Pom, Fenty Beauty by Rihanna (sephora.com)
  10. Ipanema Sunset Glow Oil, Sol de Janeiro (Sephora)
Recomandari si sfaturi cum sa utilizezi produsele cosmetice iluminatoare pentru corp:

Pentru acele momente în care simți nevoia unui luciu delicat, alege o astfel de textură, pe care să o amesteci cu loțiunea, crema sau uleiul hidratant preferat. Aplică mixul obținut pe picioare, mâini, decolteu, umeri sau gât – în general pe zonele pe care le lași la vedere.

Dacă nu te consideri expertă în tehnicile tip DIY (do it yourself), optează pentru un produs de îngrijire corporală îmbogățit cu particule satinate extrafine.

În ceea ce privește pudrele iluminatoare pentru corp, din ce în ce mai răspândite pe piața cosmeticelor, spectaculos la ele este că sunt disponibile împreună cu o pensulă sau un burete special,care fac aplicarea mai ușoară.

Un truc profesional: uneori nu ai nevoie de o compoziție de corp; mulți experți combină inteligent uniluminator lichid pentru față cu ulei de cocos, deoarece nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă la suprafața pielii.

În cazul în care ai nevoie și de o uniformizare discretă, poți apela la proprietățile unui fond de ten sau a unei creme BB destinate și pielii corpului, pe care să o mixezi … ai ghicit, cu un produs de iluminare.

Din fericire, industria frumuseții ne pune acum la dispoziție și pensule XXL, ideale pentru corp. Un bun exemplu este The One Perfecting Brush de la Becca, disponiblă exclusiv în magazinele Sephora.